👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajny placyk do zabawy;) większego sprzęta nawet nie ma gdzie rozpędzić.
@androgenius
Nieźle Ci na beret siadło
Ale za to masz jakąś radość w tym Twoim zapierdzianym życiu...
@androgenius
Nieźle Ci na beret siadło

Rafał Pasierbek, w zeszły weekend wygrał jako pierwszy europejczyk zawody w USA. miałem nawet okazje, pogadać z nim na żywo
@suchy945 jak i inni nie mylcie stunterów którzy jeżdżą max 60km/h na zamkniętym parkingu w specjalnych ochraniaczach na specjalnie przygotowanym do tego motocyklu z zwykłymi idiotami czy jak zwą dawcami jeżdżącymi po 200km/h w zabudowanym w sandałkach i krótkich spodenkach na krótki renkawek bo to są dwie odmienne rzeczy

@suchy945 jak i inni nie mylcie stunterów którzy jeżdżą max 60km/h na zamkniętym parkingu w specjalnych ochraniaczach na specjalnie przygotowanym do tego motocyklu z zwykłymi idiotami czy jak zwą dawcami jeżdżącymi po 200km/h w zabudowanym w sandałkach i krótkich spodenkach na krótki renkawek bo to są dwie odmienne rzeczy

suchy945 napisał/a:
Zwykły dawca. Nic ciekawego.
A co on ma wspólnego z dawcą? Dał Ci czy jak?
androgenius, jeden taki jak ty ostatnio strzelał do ludzi na wyspie Utoya, socjopata

Niech się rozwalają na tych swoich motorkach, tylko ludzi denerwują. Już trzech motocyklistów potrąciłem w tym roku. My Ż__zi nie jeździmy motorami, bo jesteśmy inteligentni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie