To jest wolny kraj!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
To jest wolny kraj!
Mnie za granicą jak się po polsku odezwalem to Szwaby ganiaali a trzeba było szprechac albo po angielsku , a tu pracuje w Polsce i ni kagdi polskiego nie zna , widać jak szanują , ten kraj jesteśmy dojnym rajechem jak dla nas w latach 90 był rajch to samo ale my po niemiecku umieliśmy mówić bo pisać do dziś nie cholery heeh
420710247365 napisał/a:
I jak wyszedłeś z tego stanu?
Odstawiłem alkohol. Reszta była już banałem, bo wróciła siła, motywacja i prędkość działania mózgu zwiększyła się chyba dziesięciokrotnie.
lysymisio6969 napisał/a:
jeśli pozwolisz to chętnie się z Tobą na rchuanie umówie i żeby być mądrzejszym bez ściętej pustej głowy przyjde.. wtedy z minetki nici.. grubepięknodpuy podobno za minetkami aż kwiczą..
Nie umawiam się z takimi debilami. Ale jak masz fajną koleżankę to podeślij ją do mnie.
BellaGrubaDupa napisał/a:
Nie umawiam się z takimi debilami. Ale jak masz fajną koleżankę to podeślij ją do mnie.
i Ty to tak po prośbie do pustołebka nierchuacza walikonia..??
czyli też byś wolała rchuałać ukrainke..
smc napisał/a:
Odstawiłem alkohol. Reszta była już banałem, bo wróciła siła, motywacja i prędkość działania mózgu zwiększyła się chyba dziesięciokrotnie.
No to szacunek, że się udało jednak to nie znaczy, że będę teraz szanować również roszczeniowego śmierdziela pytającego mnie kilka razy dziennie o złotówkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie