Antypolscy obciągacze banderowskiego siura z HIVem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
motylekwbrzuchu napisał/a:
Antypolscy obciągacze banderowskiego siura z HIVem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć
jakiś przewrażliwiony jesteś na punkcie patologii...
jak bym miał wybrać do rchuania to jednak ukrainke..
Wszechpolscy obciągacze siura z Covidem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć.
Kriski napisał/a:
Wszechpolscy obciągacze siura z Covidem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć.
Bardzo dobrze , krótko z nimi , na każdej płaszczyźnie i w każdej dziedzinie życia.
I tutaj mam dylemat komu kibicować...
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
juz wiem dlaczego roboty w mzk nie moge dostac, te leniwe do walki sk🤬ysyny...
zipi
2023-12-31, 17:38
ukraińcy biorą za darmo = źle, ukrainka pracuje = źle , zaraz dokładnie ten sam debil co pisze ze ukrainka źle robi wejdźcie do takiego autobusu i powie "GDZIE JEST MOTORNICZY POWINIEN GO JUZ DAWNO WYJEBAC BO JEBIE" banda psychicznie chorych debili, nie mniej zidiociałych jak te co sie kładą pod koła w uk. no ale jezyka mogła by się nauczyć w sumie.
lysymisio6969 napisał/a:
Ja też wolę Ukrainkę jak menela
lysymisio6969 napisał/a:
A ja bym chętnie tego typa wyr🤬ał

co kto lubi
smc
2023-12-31, 18:22
Wcale się nie dziwię. Gdy byłem żulem, dawno temu, najgorsza była pogarda ludzka. Jedzenie, ubranie, dach nad głową zawsze można było sobie nar🤬ać. Ale tego ciągłego przeganiania, wyganiania, wyzwisk, krzyków... Tego nie nie można wytrzymać. Nie masz nawet godziny spokoju, żeby ktoś się nie przyp🤬olił. Nawet na działkach straż miejska potrafiła przyjechać w ciągu godziny.
Dlatego miejcie proszę szacunek do każdej osoby, bo nie znacie ich historii...
motylekwbrzuchu napisał/a:
twoja stara obciągała twojemu staremu i jak widać przeciętny ukrop ma dużo większą wartość jako człowiek niż ty. dlatego zostaw te opowiastki dla rodzeństwa przy sylwestrowym stole
smc napisał/a:
Wcale się nie dziwię. Gdy byłem żulem, dawno temu, najgorsza była pogarda ludzka. Jedzenie, ubranie, dach nad głową zawsze można było sobie nar🤬ać. Ale tego ciągłego przeganiania, wyganiania, wyzwisk, krzyków... Tego nie nie można wytrzymać. Nie masz nawet godziny spokoju, żeby ktoś się nie przyp🤬olił. Nawet na działkach straż miejska potrafiła przyjechać w ciągu godziny.
Dlatego miejcie proszę szacunek do każdej osoby, bo nie znacie ich historii...
A z mydłem i wodą gorzej było nar🤬ać? Jak ktoś żula przegania to tylko z dwóch powodów, albo jebie sk🤬iel tak że trzeba go gonić albo sk🤬iel sra lub szcza tam gdzie akurat koczuje.
zipi napisał/a:
ukraińcy biorą za darmo = źle, ukrainka pracuje = źle , zaraz dokładnie ten sam debil co pisze ze ukrainka źle robi wejdźcie do takiego autobusu i powie "GDZIE JEST MOTORNICZY POWINIEN GO JUZ DAWNO WYJEBAC BO JEBIE" banda psychicznie chorych debili, nie mniej zidiociałych jak te co sie kładą pod koła w uk. no ale jezyka mogła by się nauczyć w sumie.
Dobrze rozumiesz ale jeśli spojrzeć przez pryzmat ukraińskiego cwaniaka, takiego wiesz co to na każdym kroku krzyczy, że ty nic nie możesz mu powiedzieć bo on jest z Ukrainy a tam jest wojna... Ta wojna to taki Grzegorz Floryda dla Ukraińców,