Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Henryk_Sprężyna 2023-12-31, 15:29 31
Antypolscy obciągacze banderowskiego siura z HIVem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
lysymisio6969 2023-12-31, 15:35 18
motylekwbrzuchu napisał/a:

Antypolscy obciągacze banderowskiego siura z HIVem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć

jakiś przewrażliwiony jesteś na punkcie patologii...

jak bym miał wybrać do rchuania to jednak ukrainke..
Zgłoś
Kriski 2023-12-31, 15:37 1
Wszechpolscy obciągacze siura z Covidem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć.
Zgłoś
lysymisio6969 2023-12-31, 15:40 4
Kriski napisał/a:

Wszechpolscy obciągacze siura z Covidem, w końcu doczekali się tematu w którym będą mogli się wyżyć.

Zgłoś
BellaGrubaDupa 2023-12-31, 16:12 14
Bardzo dobrze , krótko z nimi , na każdej płaszczyźnie i w każdej dziedzinie życia.
Zgłoś
psotny_fiutek 2023-12-31, 17:16 1
I tutaj mam dylemat komu kibicować...

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Novotko 2023-12-31, 17:24 2
juz wiem dlaczego roboty w mzk nie moge dostac, te leniwe do walki sk🤬ysyny...
Zgłoś
zipi 2023-12-31, 17:38 98
ukraińcy biorą za darmo = źle, ukrainka pracuje = źle , zaraz dokładnie ten sam debil co pisze ze ukrainka źle robi wejdźcie do takiego autobusu i powie "GDZIE JEST MOTORNICZY POWINIEN GO JUZ DAWNO WYJEBAC BO JEBIE" banda psychicznie chorych debili, nie mniej zidiociałych jak te co sie kładą pod koła w uk. no ale jezyka mogła by się nauczyć w sumie.
Zgłoś
Janko 2023-12-31, 17:50 5
lysymisio6969 napisał/a:

Ja też wolę Ukrainkę jak menela

Zgłoś
poliqon 2023-12-31, 18:16 3
lysymisio6969 napisał/a:

A ja bym chętnie tego typa wyr🤬ał co kto lubi
Zgłoś
smc 2023-12-31, 18:22 10
Wcale się nie dziwię. Gdy byłem żulem, dawno temu, najgorsza była pogarda ludzka. Jedzenie, ubranie, dach nad głową zawsze można było sobie nar🤬ać. Ale tego ciągłego przeganiania, wyganiania, wyzwisk, krzyków... Tego nie nie można wytrzymać. Nie masz nawet godziny spokoju, żeby ktoś się nie przyp🤬olił. Nawet na działkach straż miejska potrafiła przyjechać w ciągu godziny.
Dlatego miejcie proszę szacunek do każdej osoby, bo nie znacie ich historii...
Zgłoś
ruscytopodludzie 2023-12-31, 18:25 7
motylekwbrzuchu napisał/a:

twoja stara obciągała twojemu staremu i jak widać przeciętny ukrop ma dużo większą wartość jako człowiek niż ty. dlatego zostaw te opowiastki dla rodzeństwa przy sylwestrowym stole
Zgłoś
CzerstWybut 2023-12-31, 18:29 20
smc napisał/a:

Wcale się nie dziwię. Gdy byłem żulem, dawno temu, najgorsza była pogarda ludzka. Jedzenie, ubranie, dach nad głową zawsze można było sobie nar🤬ać. Ale tego ciągłego przeganiania, wyganiania, wyzwisk, krzyków... Tego nie nie można wytrzymać. Nie masz nawet godziny spokoju, żeby ktoś się nie przyp🤬olił. Nawet na działkach straż miejska potrafiła przyjechać w ciągu godziny.
Dlatego miejcie proszę szacunek do każdej osoby, bo nie znacie ich historii...

A z mydłem i wodą gorzej było nar🤬ać? Jak ktoś żula przegania to tylko z dwóch powodów, albo jebie sk🤬iel tak że trzeba go gonić albo sk🤬iel sra lub szcza tam gdzie akurat koczuje.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2023-12-31, 18:52 7
zipi napisał/a:

ukraińcy biorą za darmo = źle, ukrainka pracuje = źle , zaraz dokładnie ten sam debil co pisze ze ukrainka źle robi wejdźcie do takiego autobusu i powie "GDZIE JEST MOTORNICZY POWINIEN GO JUZ DAWNO WYJEBAC BO JEBIE" banda psychicznie chorych debili, nie mniej zidiociałych jak te co sie kładą pod koła w uk. no ale jezyka mogła by się nauczyć w sumie.

Dobrze rozumiesz ale jeśli spojrzeć przez pryzmat ukraińskiego cwaniaka, takiego wiesz co to na każdym kroku krzyczy, że ty nic nie możesz mu powiedzieć bo on jest z Ukrainy a tam jest wojna... Ta wojna to taki Grzegorz Floryda dla Ukraińców,
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie