👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@sebe13, żeby na ten tor dojechać trzeba wydać kupę kasy na paliwo, bo jak się nie mylę to jest parę takich torów w Polsce więc na ból dupy polecam maść !
Tak długo jak zwykli uczestnicy drogi będą pośród tych amatorów szybkich prostych tak długo będę przeciwko takim wyścigom. Koło odpadnie, zasłabnie z podniecenia, pęknie opona, hamulce wysiądą i nie daj Boże zabierze ze sobą kogoś z tego świata.
Bogate dzieci "biznesmenów" i dorobkiewiczów, nie wiedzą co z wolnym czasem i pieniędzmi robić.
filmik o mistrzach prostej. nie ma czym sie jarac, nawet malpe nauczysz dawac w p🤬de na prostej.
7 tysięcy obrotów i kierownica trzymana jedną ręką. Wróżę krótką karierę w motorsporcie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie