Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa 2024-02-15, 22:26 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-02-15, 22:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PsychoSz 2024-02-15, 22:35 1
aż przez matkę przypomniał mi sie kolejny klasyczek

Zgłoś
Duath 2024-02-15, 23:56 1
Zgłoś
Arathnmor 2024-02-16, 8:21
W PRLowskich blokach można było uruchomić windę z otwartymi drzwiami, wystarczyło u góry po prawej zewrzeć styki. Można było to zrobić nawet pękiem kluczy i wszystko fajnie póki nie zamknęło się obwodu ocierając się przypadkiem o masę w obudowie windy. Bolało, na szczęście dla młodego debila rzuciło mnie w kierunku ściany a nie szybu.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Aonoyoru 2024-02-16, 8:36

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
majeńka 2024-02-16, 9:22 1
Jako gówniara znalazłam jakąś diodę (o ile pamiętam ze starego Kasprzaka Unitra), wetkłam do kontaktu. Świetnie to wyglądało: kula iskier gdzieś 20cm średnicy, w łapach nawet nic nie poczułam.

Ech te czasy, dzisiejsze dzieci nie znajdą w telefonie nic czym można by się zabić. I przez to materiały elektryczne na Sadola musimy sprowadzać z Indii.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
MukaPuka 2024-02-16, 10:26
twójstary1969 napisał/a:

matka szybsza niż bezpiecznik

ten komentarz zrobił mi dzień.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-02-16, 19:35
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2024-02-17, 2:29
AGH uroki tej strony nie dość że firmy był nie tak dawno to jeszcze powielony komentarz z innej strony
Zgłoś
_Avalanche_ 2024-02-17, 12:49
Zgłoś
SSS2SSS 2024-02-18, 14:13
Zgłoś
PomidoroTV 2024-02-22, 22:09 1
Piękna reakcja, aż łezka się w oku kręci, że to pokolenie rodziców powoli odchodzi do lamusa
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem