Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
sirmlcs 2023-08-30, 20:59 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
takamahi 2023-08-30, 21:09 2
sirmlcs napisał/a:

Tylko że polska patola co pojechała do FR czy UK to po prostu patola

Tłumaczyć patologię tym że to jest patologia, większej głupoty już chyba dziś nie usłyszę. Chociaż reszta wypowiedzi też dzielnie trzyma poziom debilizmu pierwszej części.
Zgłoś
Kidl3r 2023-08-30, 21:26 1
Dziecko psu zwierzęciem, Polak Ukraińcowi patolem, rusek Ukraińcowi watnikiem, a człowiek człowiekowi człowiekiem. A to składa się na tak zwaną nam normalność.
Zgłoś
Srakotłuk 2023-08-30, 22:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-08-30, 22:33 3
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-30, 22:37
motylekwbrzuchu napisał/a:

Chyba się domyślasz, że gdybym to ja decydował, to odesłałbym was wszystkich, saszki i artiomy z powrotem na osrane zaporoże
I nie zapominaj, że możesz tu nadal pisać swoje wysrywy, dzięki uprzejmości Polskich Panów, którzy nie kablują gdy pisze się do nich zakazane tu brzydkie słowa

Normalnie, aż posrałem się z wdzięczności za ogrom łaski, o Panie Mój, Polaczku!
Zgłoś
antychryst333 2023-08-30, 22:39 3
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-30, 22:46 1
Zgłoś
Jajacko 2023-08-30, 22:52 2
Jeszcze wczoraj około siedmioletni ukr groził mojemu młodemu wiatrowką

Więc piwko dla pana patuska
Zgłoś
PhantomMask 2023-08-30, 23:40
Halman napisał/a:

patus silny w gębie do kobiety, ciekawe czy by wyskoczył do pana Ukraińca?

Przecież ty byś mu laskę zrobił ze strachu

Zgłoś
ObciagamZaDyche 2023-08-31, 0:37 3
Zgłoś
SSS2SSS 2023-08-31, 0:43 1
Patrząc na ogrom komentarzy tym że dużo broni ukrówkę a pozostali prawilnego Sebę to nie pozostaje nic innego jak sprawa dla reportera.Jaworowicz z ekipą tankują furę, a Kaszewiak już szykuje kwity
Zgłoś
Siriuz 2023-08-31, 0:57 1
Zgłoś
SSS2SSS 2023-08-31, 1:21 4
Zgłoś
Siriuz 2023-08-31, 2:14 2
BarmanInternetu napisał/a:

a są ludzie tak uwikłani w wyżej wymienioną propagandę że ich wielbią

Nie jestem pewien co masz tutaj na myśli, ale osobiście jestem przekonany, że to wszystko trzyma się kupy na zwykłym szantażu. Decydenci i osoby wpływowe w poszczególnych krajach są poprzez różne benefity wkręcani w niemoralne interesy i potem chronią siebie i swoje rodziny chroniąc cały proceder i system.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem