Oglądać koniecznie z głosem.
Oglądać koniecznie z głosem.
Tylko że polska patola co pojechała do FR czy UK to po prostu patola
Tłumaczyć patologię tym że to jest patologia, większej głupoty już chyba dziś nie usłyszę. Chociaż reszta wypowiedzi też dzielnie trzyma poziom debilizmu pierwszej części.
Chyba się domyślasz, że gdybym to ja decydował, to odesłałbym was wszystkich, saszki i artiomy z powrotem na osrane zaporoże
I nie zapominaj, że możesz tu nadal pisać swoje wysrywy, dzięki uprzejmości Polskich Panów, którzy nie kablują gdy pisze się do nich zakazane tu brzydkie słowa
Normalnie, aż posrałem się z wdzięczności za ogrom łaski, o Panie Mój, Polaczku!
Więc piwko dla pana patuska
patus silny w gębie do kobiety, ciekawe czy by wyskoczył do pana Ukraińca?
Przecież ty byś mu laskę zrobił ze strachu
a są ludzie tak uwikłani w wyżej wymienioną propagandę że ich wielbią
Nie jestem pewien co masz tutaj na myśli, ale osobiście jestem przekonany, że to wszystko trzyma się kupy na zwykłym szantażu. Decydenci i osoby wpływowe w poszczególnych krajach są poprzez różne benefity wkręcani w niemoralne interesy i potem chronią siebie i swoje rodziny chroniąc cały proceder i system.
Nie jestem pewien co masz tutaj na myśli, ale osobiście jestem przekonany, że to wszystko trzyma się kupy na zwykłym szantażu. Decydenci i osoby wpływowe w poszczególnych krajach są poprzez różne benefity wkręcani w niemoralne interesy i potem chronią siebie i swoje rodziny chroniąc cały proceder i system.
To jest oczywiste ze światem rządzi pieniądz.Przykładem z naszego podwórka jest Barbara Blida i jej rzekome samobójstwo. Kolejny przykład to farmaceutyka, czyli historia jak się robi pieniądze na ludzkim nieszczęściu, a wyciąga potężne pieniądze od krajów. Przykładowo firma farmaceutyczna A opatentuje recepturę leku na daną chorobę i sprzedaje to za potężne pieniądze i wiadomo ze zwykłego człowieka nie stać,ale są refundację ze środków państwa i np. dawka leku przez 3 lata kosztowała 5tys PLN po czym teraz firma farmaceutyczna wywindowała do 30k.Nagle w mediach sranie że NFZ przestał refundować dany lek dla garstki dzieci i prowadzą tym do napędzania propagand antyrządowych. Większość społeczeństwa jest za tępa by to skumać i zatrzymuje się na tym że to rząd okrada ludzi i tak samo jest na wielu płaszczyznach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie