Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gambit997 2023-08-29, 23:40
Spacyfikował bym tego intelektualistę w 5 sekund. Widać że potrzebuje nadzoru NFZ ale go nie stać, pewnie od lat nie ubezpeieczony.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-08-29, 23:49 1
0dbytBiskupa napisał/a:

Nie rozśmieszaj mnie gościu. Z czego wy zrobicie zrzutkę, gołodupcy i przegrywy?

To się każdy dobry człowiek zrzuci po kilka złoty i coś się tam uzbiera.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
joti 2023-08-29, 23:50 5
Na 100% wyborca PiS-u albo Konfederacji.
Zgłoś
takamahi 2023-08-29, 23:51 8
TiliLili napisał/a:

Jesteś zwolennikiem tego, że jak znajdzie się kilku Ruskich niedojebańców, to od razu cały naród trzeba skreślać? To pomysł sobie na przykład, jak się Polacy za granicą w pracy zachowują. Chodzą nap🤬leni, naćpani, odp🤬lają małpie gaje, rozp🤬alaja kwatery, generalnie przypał i c🤬j i co , z tego powodu trzeba zakazać wszystkim Polakom pracy za granicą? Niech jebia za psi c🤬j w polskich p🤬lnikach magazynowych? Nie należy skreślać całej grupy społecznej, bo jest w niej kilku innych, którzy mają inne wierzenia. Trzeba nakreslać konkretami, że Ivan Ruskop🤬dowicz jest p🤬lnięty bo np głośno mówi o zabijaniu wszystkich dookoła, rusyfikacji i innych sp🤬oleniach umysłowych. A nie od razu wszystkich skreślać, bo kilku jest jebnietych.

W przypadku rusków niestety jest tak że zdecydowana większość narodu ma naj🤬e we łbie. Ten naród od długich lat od wielu dekad, jest indoktrynowany przez swoją władzę. Na różne sposoby wpajana jest im nienawiść do zachodu, brednie o tym że rosja jako kraj była na arenie międzynarodowej wykorzystywana i oszukiwana itp. itd. Pokłosie tego jest najlepiej widoczne teraz, kiedy ruskie wywołały wojnę w Ukrainie oraz w ich działaniach propagandowych, zarówno tych wewnętrznych (Sołowjow i reszta propagandystów medialnych w ich tv) Jak i zewnętrznych czyli cała ta propaganda która karmią nas ich dyplomaci oraz szeroko pojęta agentura (farmy troli itp) Owszem jest garstka ( w odniesieniu do ogólnej liczby ruskich, normalnych Rosjan, którzy wojny nie popierają, nie zgadzają się z polityką swojego kraju i coś robią w tym kierunku, mówią o tym, działają na rzecz Ukrainy, jednak w zdecydowanej większości tacy ludzie z rosji wyjechali (albo siedzą w więzieniach bo taka tam wolność że protestować nie można). Także niestety nie mówimy tu kilku ruskich niedojebańcach tylko o kilkudziesięciu milionach ruskich niedojebańców, gdyż według sondaży grubo ponad ich połowa (z ponad 140milionów) popiera wojnę, aneksję i okupację Krymu, działania ich zj🤬ego prezydenta putlera, a często też cały syf który na Ukrainę ruskie wojsko sprowadza, gw🤬ty, kradzieże, morderstwa, tortury, uprowadzenia dzieci itp. A reszta rusków (poza tą nieliczną garstką o której wcześniej pisałem) daje temu milczący akcept poprzez swoje zobojętnienie i tumiwisizm.
Dlatego tak jestem zwolennikiem skreślenia całego narodu, odgrodzenia się od nich murem, zerwaniu wszelkich kontaktów dyplomatycznych, zaprzestaniu jakiegokolwiek handlu i po prostu pełnej ignorancji ich istnienia. A ta garstka normalnych ma dwa wyjścia w powyższym scenariuszu, albo wracać do rosji i próbować ją zmieniać, albo żyć normalnie poza jej granicami.

A Polaków którzy za granicą zachowują się jak piszesz też zupełnie nie szanuję, powinni zostać wyłapani przez służby porządkowe kraju w którym burdy odstawiają i pociągnięci do odpowiedzialności. Tak samo jak ten wielki wojownik w służbie moralności z filmiku powyżej.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
ObciagamZaDyche 2023-08-29, 23:51 3
TiliLili napisał/a:

Przesadził gość, jakby to było przy mnie, mimo to, że jestem Polakiem, wp🤬liłbym typowi za takie słowa. Jak można dzieci tak wyzywać, i wgl takie słowa wypowiadać bo kobieta jest Ukrainką. Wgl taka nagonka na tle narodowościowym, bo ktoś jest z Ukrainy to ma odpowiadać dzisiaj za to co pierdyliard lat temu było, i nie mieli z tym nic wspólnego, mam tu na myśli wojnę, te zbrodnie i tak dalej. Polaki stali myslą, że są ponad Ukraińcami k🤬a, a tak naprawdę ten typ to takie sama nizina społeczna jak większość zapewne, chociaż nieważne jakie ma się stanowisko człowiek jest człowiekiem i nigdy nie zrozumiem co ma dzisiaj taki Ukrainiec czy Ukrainką do tego co było. To zwykli ludzie jak my, pracują, szukają lepszego życia, bądź standardu, tak jak my. A takie Kurowska jak ten typ myślą, że są wielkimi panami. K🤬a ale bym gościa rozj🤬. Rzygać się już chce od tych wszystkich komentarzy, już nie tylko tu, ale i wszędzie na temat Ukraińców, jacy to oni są źli, bo w czasach wojny były z🤬by które krzywdziły. Każdy kraj ma z🤬bow, tak samo jak każdy kraj ma dobrych ludzi. Więc nie każdy Ukrainiec to zły człowiek. Skąd typ może wiedzieć, może jej mąż wystrzeliwuje na Ukrainie Ruskich, ona rozj🤬a psychicznie, a typ jeszcze jej Dopierala takimi słowami. Osobiście jestem w takiej postawie, że jak widzę takie chamstwo, to c🤬j mnie obchodzi czy jesteś Polakiem, Ukraińcem, możesz być i k🤬a j🤬ym cz🤬chem z Bronxu, koło c🤬ja mi to lata jesteś chamidlo to na p🤬de dostajesz buta. Typ ewidentnie zasługuje na wp🤬l. A wszystkim Ukraińcom, jak ta pani, z głębi siebie współczuję i przesyłam ciepłe pozdrowienia, życzę wytrwałości w tym kurewskim p🤬lniku.

Ty chyba naj🤬y jestes jakis

Zgłoś
takamahi 2023-08-29, 23:54 2
Siriuz napisał/a:

Ciekawe, że jesteś milcząco ślepy na działania choćby Amerykanów, którzy bombardują kraje na podstawie sfabrykowanych "dowodów".... Tamci pewnie mogą, bo niosą demokrację.

Skąd wiesz że jestem milcząco ślepy? Bo o tym nie piszę na prawo i lewo? Nie muszę, załóż o tym jakiś wątek to się może wypowiem w temacie, nie zwykłem skakać z tematu na temat jak z kwiatka na kwiatek.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Tokio34 2023-08-29, 23:54 6
Jako Polak i Patriota zaj🤬 bym typowi gonga
Zgłoś
Bart47 2023-08-29, 23:55 3
Polski rząd płaci pierdyliardy z publicznych pieniędzy aby być we friend-zonie z Ukrainą, która i tak tego nie docenia i zostało to oficjalnie oznajmione przez obydwie strony. Nie warto robić gównoburzy i kłócić się o kogoś kto być może jest socjalnym turystą. Wojna się skończy, goście wyjadą, a my zostaniemy tu z nowymi podziałami. Rosjanie tylko na to czekają.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-08-29, 23:56 10
Ajot napisał/a:

Na 100% wyborca PiS-u albo Konfederacji.

O, już się zaczęło p🤬lenie o polityce. Chyba sobie wyrobię papiery na admina i będę w tej kwestii surowo pilnować regulaminu, up🤬lając każdego dekla p🤬lącego o polityce.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
joti 2023-08-29, 23:57 2
motylekwbrzuchu napisał/a:

O, już się zaczęło p🤬lenie o polityce. Chyba sobie wyrobię papiery na admina i będę w tej kwestii surowo pilnować regulaminu, up🤬lając każdego dekla p🤬lącego o polityce.

Jestem po prostu realistą, patole to zawsze wyborcy PiS i Konfy.
Zgłoś
gambit997 2023-08-29, 23:57 4
dani3642 napisał/a:

Brawoooooo dla tego pana

Degeneratem jesteś, kretynem i plamą na tyłku polskiego narodu.
Zgłoś
Roztopek 2023-08-29, 23:58 1
Takich "rodaków" to bym wyp🤬olił do Bałtyku..
Zgłoś
kocur 2023-08-30, 0:00 7
O i c🤬j wj🤬 kij w mrowisko. Teraz sie zesrają upadlińcoluby.
Ja nie mam litości dla wszystkich tak samo. Jak ktoś nie potrafi upilnować kaszojadów i korzystać z ławki reaguje. Z tym że kulturalnie, bo patola bardziej się wk🤬ia jak zwraca im się uwagę z uśmiechem na ustach i w sposób taki że sami nie wiedzą czy ich obrażam.
Zgłoś
julek1947 2023-08-30, 0:00 13
TiliLili napisał/a:

Przesadził gość, jakby to było przy mnie, mimo to, że jestem Polakiem, wp🤬liłbym typowi za takie słowa. Jak można dzieci tak wyzywać, i wgl takie słowa wypowiadać bo kobieta jest Ukrainką. Wgl taka nagonka na tle narodowościowym, bo ktoś jest z Ukrainy to ma odpowiadać dzisiaj za to co pierdyliard lat temu było, i nie mieli z tym nic wspólnego, mam tu na myśli wojnę, te zbrodnie i tak dalej. Polaki stali myslą, że są ponad Ukraińcami k🤬a, a tak naprawdę ten typ to takie sama nizina społeczna jak większość zapewne, chociaż nieważne jakie ma się stanowisko człowiek jest człowiekiem i nigdy nie zrozumiem co ma dzisiaj taki Ukrainiec czy Ukrainką do tego co było. To zwykli ludzie jak my, pracują, szukają lepszego życia, bądź standardu, tak jak my. A takie Kurowska jak ten typ myślą, że są wielkimi panami. K🤬a ale bym gościa rozj🤬. Rzygać się już chce od tych wszystkich komentarzy, już nie tylko tu, ale i wszędzie na temat Ukraińców, jacy to oni są źli, bo w czasach wojny były z🤬by które krzywdziły. Każdy kraj ma z🤬bow, tak samo jak każdy kraj ma dobrych ludzi. Więc nie każdy Ukrainiec to zły człowiek. Skąd typ może wiedzieć, może jej mąż wystrzeliwuje na Ukrainie Ruskich, ona rozj🤬a psychicznie, a typ jeszcze jej Dopierala takimi słowami. Osobiście jestem w takiej postawie, że jak widzę takie chamstwo, to c🤬j mnie obchodzi czy jesteś Polakiem, Ukraińcem, możesz być i k🤬a j🤬ym cz🤬chem z Bronxu, koło c🤬ja mi to lata jesteś chamidlo to na p🤬de dostajesz buta. Typ ewidentnie zasługuje na wp🤬l. A wszystkim Ukraińcom, jak ta pani, z głębi siebie współczuję i przesyłam ciepłe pozdrowienia, życzę wytrwałości w tym kurewskim p🤬lniku.

Nie zesraj się z tej miłości. Tak samo bandery odnoszą się do nas u nas. Np. na bulwarach we Wawce
Zgłoś
joti 2023-08-30, 0:03 5
julek1947 napisał/a:

Nie zesraj się z tej miłości. Tak samo bandery odnoszą się do nas u nas. Np. na bulwarach we Wawce

Przecież już od kilku dni wiadomo, że to nie byli Ukraińcy. Ehhh.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie