ale zajebiste ... sadistic pełną gębą, pewnie zaraz poleci na mnie fala hejtu za to że krytykuje a on przynajmniej nie siedzi przed komputerem .... ale to że idę srać i nie ma mnie przed komputerem nie znaczy że muszę od razu się tym dzielić, a ten filmik jest dokładnie tyle warty co moje sranie
Niby parę ciekawych pomysłów, ale ogólnie c🤬jówka. Brakuje puenty i przesłania. Ktoś k🤬a chyba nie zadał sobie pytania "co ja właściwie chciałbym nakręcić i tym osiągnąć?" zanim zabrał się do roboty.
ja jebie koledzy powyzej chyba nie rozumieją, że wyjść na dwór, porobić COŚ, pośmiać sie, to nie to samo co iść do kibla i sie wysrać czy wiecznie siedzieć przed kompem. Tak to każdy narzeka, jak sie pisze polaczki itd. ale taka jest prawda. Jesteście typowymi polaczkami, którzy za taką produkcje z usa czy od innych hamburgerów to piwo zawsze dacie, a rodakowi nie, bo po co. Wiadomo, że nie bedzie doskonałe, ale już bez przesady.

Luis napisał/a:
ja jebie koledzy powyzej chyba nie rozumieją, że wyjść na dwór, porobić COŚ, pośmiać sie, to nie to samo co iść do kibla i sie wysrać czy wiecznie siedzieć przed kompem. Tak to każdy narzeka, jak sie pisze polaczki itd. ale taka jest prawda. Jesteście typowymi polaczkami, którzy za taką produkcje z usa czy od innych hamburgerów to piwo zawsze dacie, a rodakowi nie, bo po co. Wiadomo, że nie bedzie doskonałe, ale już bez przesady.
Bo to jest h🤬jowe, panial k🤬a? ani smieszne ani straszne tylko h🤬jowe
@Luis, p🤬lisz pierdoły, taki Remi jak odwalał jakieś akcje to przynajmniej śmiesznie wychodziło, można by rzec, że facet ma talent do odp🤬lania, a to? To jest c🤬jowe jak barszcz. Może i w tym momencie siedzę przed kompem, ale ogólnie to mam lepsze rzeczy do roboty niż nagrywanie jakiejś popeliny.
podpis użytkownika
VT700 85'
Mam pytanko. O co Wam chodzi z tą Łodzią? Wiem, że stan centrum woła o pomstę do nieba, bo niegdyś piękne kamienice są dzisiaj w strasznym stanie i zamieszkałe przez patologię. Wszędzie monopolowe i lumpexy. Mnie też to wk🤬ia. Ale Retkinia jest według mnie zajebista. Sadole, wytłumaczycie mi?

99% tych dzieciaków z sadola zna Łódź chyba z tv i o Retkini czy nawet od Karolewie np nie ma pojęcia. Siedzą pewnie gdzieś w Bedoniu i hejtują a rano wstaną krowy doić na jakimś zadupiu
@XtravaganZa
mają ból dupy że mieszkają po warszafkah albo innych c🤬jach-mujach i nam zazdroszczą klimatycznego miasta, bo na włókiennictwie się wybiliśmy podczas rewolucji przemysłowej i trwało to aż do czasów komuny gdzie ze względu na kryzys zakłady pracy upadły, a za rządów styropianu po 89r. zostały zniszczone, ew. wyprzedane za bezcen, chociaż nie wiem czy w Łodzi jakiś stary zakład jeszcze pracuje.
mają ból dupy że mieszkają po warszafkah albo innych c🤬jach-mujach i nam zazdroszczą klimatycznego miasta, bo na włókiennictwie się wybiliśmy podczas rewolucji przemysłowej i trwało to aż do czasów komuny gdzie ze względu na kryzys zakłady pracy upadły, a za rządów styropianu po 89r. zostały zniszczone, ew. wyprzedane za bezcen, chociaż nie wiem czy w Łodzi jakiś stary zakład jeszcze pracuje.
@XtravaganZa
Retkinia zajebista? Blokowisko z płyty i stada lumpów wałęsające się z piwem w ręku za dnia a nocą szukające zaczepek nazywasz zajebistą dzielnicą?
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Retkinia zajebista? Blokowisko z płyty i stada lumpów wałęsające się z piwem w ręku za dnia a nocą szukające zaczepek nazywasz zajebistą dzielnicą?
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Cytat:
Retkinia zajebista?
Tak
!Timon napisał/a:
Blokowisko z płyty i stada lumpów wałęsające się z piwem w ręku za dnia a nocą szukające zaczepek nazywasz zajebistą dzielnicą?
Blokowiska nie są złe, to pancerne, ciepłe i odnowione klunkry, w których dobrze się mieszka. Akurat dziadkowie mieszkają na 11-tym piętrze, w szczytowym mieszkaniu. Widok jest przezajebisty. Z balkonu widać po lewej Lublinek, lotnisko, 1,2 km polanę, daaaalej GOŚ (

Jedyne co mi przeszkadza, to że naprzyjeżdżało wsiurów i zachowują się jak bydło, no ale czarne owce się i u rodowitych Łodzian znajdzie.