👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ale zajebiste ... sadistic pełną gębą, pewnie zaraz poleci na mnie fala hejtu za to że krytykuje a on przynajmniej nie siedzi przed komputerem .... ale to że idę srać i nie ma mnie przed komputerem nie znaczy że muszę od razu się tym dzielić, a ten filmik jest dokładnie tyle warty co moje sranie
ja jebie koledzy powyzej chyba nie rozumieją, że wyjść na dwór, porobić COŚ, pośmiać sie, to nie to samo co iść do kibla i sie wysrać czy wiecznie siedzieć przed kompem. Tak to każdy narzeka, jak sie pisze polaczki itd. ale taka jest prawda. Jesteście typowymi polaczkami, którzy za taką produkcje z usa czy od innych hamburgerów to piwo zawsze dacie, a rodakowi nie, bo po co. Wiadomo, że nie bedzie doskonałe, ale już bez przesady.

99% tych dzieciaków z sadola zna Łódź chyba z tv i o Retkini czy nawet od Karolewie np nie ma pojęcia. Siedzą pewnie gdzieś w Bedoniu i hejtują a rano wstaną krowy doić na jakimś zadupiu
@XtravaganZa
Retkinia zajebista? Blokowisko z płyty i stada lumpów wałęsające się z piwem w ręku za dnia a nocą szukające zaczepek nazywasz zajebistą dzielnicą?
Retkinia zajebista? Blokowisko z płyty i stada lumpów wałęsające się z piwem w ręku za dnia a nocą szukające zaczepek nazywasz zajebistą dzielnicą?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie