Wszystkim którzy maja coś do Łodzi powiem tylko jedno- p🤬lcie się jak potraficie, najlepiej na własną rękę- nie wiem o co chodzi z tymi złymi opiniami, Łódż miasto jak każde inne w Polsce, miejscami ładne , miejscami brzydkie ,ale całkiem spoko,byłam w wielu miastach w Polsce i wcale nie uważam, że np. Kraków jest taki piękny, też ma paskudne, nieremontowane domy z paskudnymi podwórkami i to dodatkowo w samym centrum miasta, tak więc wara od Łodzi, dupki
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill meMiej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
Mieszkam w Łodzi, więc jestem stroną, ale się wypowiem.
Z tym hejtem na Łódź to chyba chodzi o to, że jak się jakaś lepsza akcja odp🤬li (czyt. patologia) to dość często jest to właśnie w Łodzi. Ogólnie się mówi, że Łódź to nie miejsce gdzie mieszkasz, tylko stan umysłu. Jest trochę menelstwa i brudne kamienice, ale są miasta, które wyglądają gorzej i nikt się nie czepia. Nie ma co ukrywać, że miasto jest zapuszczone, ale p🤬lenie na ten temat osób, które widziały Łódź tylko w filmach z Cezarym to żart i kpina. Łódź ma swój unikatowy klimat i albo ją pokochasz albo się udusisz.
Co do Retkinii, to... jedno z lepszych osiedli. Menelstwa raczej nie dużo, burd też raczej nie ma. Ktoś napisał "Blokowisko z płyty". A z czego k🤬a ma być?? Kiedy to było budowane i co jest w tym złego?? Ja rozumiem, że nie jest to Białołęka, na której słoiki masowo wykupowały mieszkania i po prostu trzeba było budować nowe, ale takie Bielany to się od Retkinii wiele nie różnią. Nawet przykład z Łodzi, Retkinia na zachodzie, Widzew na wschodzie. Jedno i drugie blokowisko, ale Retknia bije na głowę Widzew, a powstawały w tych samych czasach.
Z tym hejtem na Łódź to chyba chodzi o to, że jak się jakaś lepsza akcja odp🤬li (czyt. patologia) to dość często jest to właśnie w Łodzi. Ogólnie się mówi, że Łódź to nie miejsce gdzie mieszkasz, tylko stan umysłu. Jest trochę menelstwa i brudne kamienice, ale są miasta, które wyglądają gorzej i nikt się nie czepia. Nie ma co ukrywać, że miasto jest zapuszczone, ale p🤬lenie na ten temat osób, które widziały Łódź tylko w filmach z Cezarym to żart i kpina. Łódź ma swój unikatowy klimat i albo ją pokochasz albo się udusisz.
Co do Retkinii, to... jedno z lepszych osiedli. Menelstwa raczej nie dużo, burd też raczej nie ma. Ktoś napisał "Blokowisko z płyty". A z czego k🤬a ma być?? Kiedy to było budowane i co jest w tym złego?? Ja rozumiem, że nie jest to Białołęka, na której słoiki masowo wykupowały mieszkania i po prostu trzeba było budować nowe, ale takie Bielany to się od Retkinii wiele nie różnią. Nawet przykład z Łodzi, Retkinia na zachodzie, Widzew na wschodzie. Jedno i drugie blokowisko, ale Retknia bije na głowę Widzew, a powstawały w tych samych czasach.
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Jak się Łodzianie nie ogarną i nie wybiorą sobie dobrego gospodarza to miasto się rozleci. Jest zaniedbane - jest cholernie zaniedbane, patologia tam się leje po ulicach bo sporo ogarniętych ludzi przytomnie stamtąd sp🤬ala.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.