📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe i koleś dobrze ripostował.. Jeszcze mógł mu jebnąć za robienie z siebie debila..

A co tu się dziwić, że dziennikarz przychodzi i pyta się o byle co? Tele 5 to jest telewizja niszowa z oglądalnością na niskim, wręcz zerowym poziomie, więc żeby się utrzymać, to nawet o takie gówno będą się pytać.

Zapytajcie się trzeźwego studenta co idzie robić,powie wam zawsze ze idzie pic różnica miedzy nim a studentem jest taka że student myśli ze mu to ujdzie na sucho a tak na prawdę skończy jak żul.
Dlaxo - po czym to wnioskujesz ? Sam zaczynałeś na studiach a skończyłeś pod monopolowym ?
Mafo napisał/a:
Taa,z takimi reportażami to napewno -wszystkie budki z piwem to transmitująTele 5 - kanał o największej oglądalności.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie