Polski super samochód (produkcja w Polsce i konstrukcja zaprojektowana przez polaka)
Nie ten filmik nie jest sadystyczny. Wrzucam go żeby ludzie którzy twierdzą że nasza motoryzacja jest do dupy zobaczyli że to nie prawda.
I żebyście zobaczyli że to jest ZAJEBISTY samochód
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-11-22, 15:02
Sadystyczny666, chyba bardziej do Morgana niż Wiessmanna
jak dla mnie to troche smieszne. za pol banki mozna miec porsche 911, mercedesa c65 amg czy bmw m5. nie bez powodu wymienilem tylko niemieckie samochody-moim zdaniem nie ma lepszych na swiecie. pzdr
konto usunięte
2010-11-22, 15:35
piekne

jakby zbudowac wlasny silnik i wypromowac marke i jazda!
Obejrzyjcie odcinek TG (TopGear) z tym autem i się dowiecie jaki to niby polski samochód...
Moze za kilka lat wyrobia dobra marke. Rynek jest trudny, bo ktos, kto kupuje auto za 500k pln chcialby, aby oprocz oczywistej oryginalnosci, moc wykrecic dobry czas na torze a zaprojektowac auto, ktore zrobi taki dobry czas jest najtrudniej.
konto usunięte
2010-11-22, 16:16
znam historię tego auta....dobra rzecz!!
konto usunięte
2010-11-22, 19:19
Też polskie "superauto" ale jakby bardziej sadystyczne
mizantropia.org/speed/pl_gol.php
konto usunięte
2010-11-22, 19:22
Silnik GM... to jak tu można, ku.wa, mówić o polskim samochodzie?
to max 30 km ode mnie a w życiu takiego auta nie widziałem, plusem jest to że wszystko jest robione ręcznie, to auto może nas przeżyć, hahaha
konto usunięte
2010-11-22, 20:25