kurde, po tym filmie jest dumny z bycia Polakiem.
Elegancko, polaczki też muszą być ubogacane trochę by poznać w końcu zachodniej kultury trochę, czas wystawić nos ponad swoje Robakowo i liznąć świata szerokiego trochę
Nome
2024-02-22, 21:59
ale policja migiem, u nas to by po tygodniu przyjachali
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Klepali go z otwartej jak dziewczynkę
Ile jeszcze razy to będzie na sadisticu ? Ale autorowi trzeba przyznać, że nie dziwię się, bo ktoś c🤬jowo otagował.
Co za staroć z czasów pandemii?
smc
2024-02-22, 22:19
Polish Mob...
dgfdfg napisał/a:
Elegancko, polaczki też muszą być ubogacane trochę by poznać w końcu zachodniej kultury trochę, czas wystawić nos ponad swoje Robakowo i liznąć świata szerokiego trochę
Akurat tutaj nie trafiłeś, bo właśnie "Polaczek" jak to nazwałeś, pokazał jaja i się nie dał bandzie dzikusów.
2/10, bo odpisałem.
To Bruksela i dworzec Gare ddu midi rocznie dochodzi tam do 3,5 tys przestepstw kryminalnych a jest to brama wjazdowa od zachodu do Belgii ten Polak to bezdomny żul zapewne tam ich wiecej jak szczurow na tym dworcu z reszta w calej Bruskeli bezdomnych Polakow w c🤬j
0to
2024-02-22, 23:37
marcintutbxl napisał/a:
To Bruksela i dworzec Gare ddu midi rocznie dochodzi tam do 3,5 tys przestepstw kryminalnych a jest to brama wjazdowa od zachodu do Belgii ten Polak to bezdomny żul zapewne tam ich wiecej jak szczurow na tym dworcu z reszta w calej Bruskeli bezdomnych Polakow w c🤬j
p🤬lnij się w ten głupi łeb .
Musi być jakiś potomek Sobieskiego, tak kasztany tłucze!!!
Z rozpędu to i gównoskóry mylycjant by zarobił
Ja bym tutaj cz🤬chowi postawił piwerko - szybciutko j🤬iutki ogarnąl kto tu rządzi
podpis użytkownika
==============================================
Dzielnie walczył. Jak Sobieski pod Wiedniem.
Powinno się im łamać kikuty k🤬a
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....