tony.soprano napisał/a:
zj🤬eś tym podpisem nad filmikiem, nawet tego k🤬a nie włączam. piwa nie ma.
C🤬j mnie to boli

Wypił a 30 sekund potem pewnie sprint do kibla i rigoletto.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ja co najwięcej to niecałą połowę 36% cytrynówki na raz wziąłem, myślałem wtedy, że gardło do wymiany pójdzie ;/ Gościu to mistrz ;p Wódki to ja już w ogóle nie potrafię pić ;/ 5 kieliszków i zaczyna mi się dźwigać przy połykaniu każdego kolejnego, dlatego podziwiam gościa

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim

Black Snake napisał/a:
Ja co najwięcej to niecałą połowę 36% cytrynówki na raz wziąłem, myślałem wtedy, że gardło do wymiany pójdzie ;/ Gościu to mistrz ;p Wódki to ja już w ogóle nie potrafię pić ;/ 5 kieliszków i zaczyna mi się dźwigać przy połykaniu każdego kolejnego, dlatego podziwiam gościa
![]()
Zobaczymy czy też będziesz tak go podziwiał i wspierał jak będzie potrzebował wątroby

Ja bym tego polskim piciem nie nazwał!
Wódka zero mocy, a to z prostego powodu, mianowicie nie stuknął łokciem o dno butelki.
Wódka zero mocy, a to z prostego powodu, mianowicie nie stuknął łokciem o dno butelki.
podpis użytkownika
lkp;]
Dla mnie ten gość to gówno, tak samo jak każdy inny, który pije dużo wódki do kamery by pokazać jaki jest zajebisty...
Dno i 2m mułu...
Dno i 2m mułu...

niewiem jak was ale mnie ten koles powoli zaczyna wk🤬iać że tak lekko to ujmę. pierwsze 2 filmiki bylo spoko nawet fajne. ale juz przesada