Cóż, sadistic, to sadistic, ale wszystko umiar mieć musi. Akurat mnie żarty o Afganistanie czy Iraku nie śmieszą, po prostu ci wyluzowani nie przeżyli 6 miesięcy ciągłego stresu i oglądania wiadomości jednym okiem cały czas. Nie wiecie jak to jest, więc nie wiem z czego tu się śmiać, ot proste.
Dobranoc.
konto usunięte
2013-08-26, 22:51
Widać, że niepełnoletnich opanowała swego rodzaju moda na snobowanie się patriotyzmem i co dziwne przechodzą tu naprawdę chore rzeczy ale słaby dowcip wywołuje reakcję tak ekstremalne, że obawiam się czy ktoś tu zaraz nie oberwie workiem na kapcie...
konto usunięte
2013-08-26, 22:54
Mało kto wpadł na to, że ci polscy 'najemnicy' pojechali tam dla kasy bo jeden naraża życie dla kasy na studia dzieci, drugi na utrzymanie rodziny, trzeci na wsparcie swoich rodziców.. Taak, może i spinanie dupska, ale oni piszą się na tą robotę z wiary w cele swojego kraju, swoją pasję i konieczność, bo co da wojsku lepszy trening działań, jak wojna... oni z tym doświadczeniem będą potem bronić nas w razie potrzeby, więc to jednak dobre wyjście, pamiętajcie o tym. Żart może i dobry, ale trochę nie na miejscu na stronie, w której paradoksalnie ludzie reprezentują jakiś poziom patriotyzmu.
Prawdziwy SADOLOWY dowcip. Wincyj!
konto usunięte
2013-08-26, 22:57
Zart nie na miejscu?A ja myslalem ze tu jest jego najlepsze miejsce
konto usunięte
2013-08-26, 23:02
Może zamiast wieszać psy na pracowniku(żołnierzu), zaczniecie co niektórzy wieszać psy na pracodawcy(MON)?
O członkostwie w NATO już nie wspomnę...