Czego chcieć więcej od życia w Polsce? Gra muzyka, impreza jest, ludzie się bawią
zaje*ane z jutuba. po tagach nie znalazłem, jak było to wiadomo co z tym zrobić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na Dniach Supraśla były podobne widoki.
konto usunięte
2013-08-09, 10:00
zakuwrili densa
konto usunięte
2013-08-09, 10:04
konto usunięte
2013-08-09, 10:19
Jak żyję prawie 20 lat w tym Grajewie nigdy nie słyszałam o takiej imprezie...
szczytem cebulactwa jest drwienie z kulturalnie bawiacych sie ludzi. to, ze nie wygladaja jak brygada z slonecznego patrolu i nie ruszaja sie jak jakies murzynki w teledyskach rianny nie znaczy, ze nalezy ich obrazac....
cebulactwo to nagrywanie tych ludzi i umieszczanie na YT, nie kazdy musi chodzic do opery..
konto usunięte
2013-08-09, 12:48
zabawa jak na kazdych dozynkach
Kto się z tego naśmiewa chyba nigdy nie był na zabawie tego typu i nie poznał jej klimatu
do autora tematu
Zetnij włosy i wyjdz z domu
Tco
2013-08-09, 14:02
Smiac to sie mozna z pier...nej gimbazy siedzacej przed kompem cale wakacje, nic sensownego z zyia nie wynoszac.