Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wiewór 2018-12-03, 11:42
banerr napisał/a:

Jedno mi przychodzi na myśl: c🤬j, że śnieg, c🤬j że pada i jest ślisko - ja zap🤬lam bo jestem super kierownikiem.

W polskiej republice pseudo demokratycznej najlepszy kierowca to najszybszy kierowca. Jak nie depczesz geja w podłogę to jesteś miętki c🤬j.

Moim zdaniem piesza, która weszła pod auto jest winna wypadku. Weszła bezpośrednio pod nadjeżdżające auto. Nawet nie spojrzała czy coś jedzie. Znając polskie realia ukażą kierowcę.

Tirowiec, który skręcał w lewo. J🤬y debil podczłowiek. Wszyscy tirowcy powinni być poddani przymusowej eutanazji.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Diggerx 2018-12-03, 17:35 1
Misiek_KRK napisał/a:

Gdzieś Ty k🤬a wypatrzył "dobre czerwone"
Masz prawko, jechałeś czymś cięższym niż 1,5 tony? Ciężarówka nie zatrzyma się na 8-10 metrach.
Na ostatnich klatkach z widocznym sygnalizatorem, nie ma jeszcze czerwonego, a co dopiero "dobre" czerwone
Zrób prawko i zacznij myśleć
Obrazek

To jest autobus zafco
Zgłoś
GOLOP 2018-12-03, 19:23
Polskie_Drogi napisał/a:

Pamiętajcie, że droga to nie najlepsze miejsce do szusowania...

Obczaj 1:14 ten bilbord po lewej xD
Zgłoś
ellsworth 2018-12-03, 22:48 1
2:55 Ten zakaz wyprzedzania i ograniczenie prędkości to pewnie tylko tak dla picu postawili... k🤬a, takim c🤬jom powinni dożywotnio odbierać prawo jazdy.
Zgłoś
piotrekt1976 2018-12-03, 23:12
@ Diggerx C🤬j z tego ze autobus, moze byc i lotniskowiec DLA WSZYSTKICH sa JEDNAKOWE PRZEPISY. ogarnij c🤬ja bo p🤬lisz jak potluczony...
Zgłoś