Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
kokos_123 2016-12-15, 21:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Emtiejcz 2016-12-15, 21:57
2:13 - pięknie wyszedł z tego.
Zgłoś
flejtuch 2016-12-15, 22:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polskie_Drogi 2016-12-15, 22:55
MaszAyahuaskę napisał/a:

Niezmiennie -

No to za bezpieczny weekend, Władziu!

PabloEskobar napisał/a:

Jeden z niewielu wartościowych kanałów w internecie, piwko

Ogromnie mi miło – dzięki.
I cieszę się, że tutaj na sadolu, też jest (jak do tej pory) dobrze przyjmowany.
Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-16, 0:04 1
Zgłoś
b0r000 2016-12-16, 1:36
Ziomek z Seata - piękna kontra Piwko dla niego
Zgłoś
offduty 2016-12-16, 8:22 1
@MaszAyahuaskę niestety nie masz racji, z relacji kiljanka wynika, że wyjazd spod A7 i tym samym nieustąpienie pierwszeństwa było przyczyną kolizji.@DavidBeckham słusznie to zauważył
Zgłoś
ksamilian 2016-12-16, 9:17
oby jak najmniej takich ludzi na drogach
Zgłoś
KingOfDarkness 2016-12-16, 17:40 1
Zgłoś
Henboh 2016-12-16, 19:03
KingOfDarkness napisał/a:

Ja tak jeżdżę i narazie każdy poślizg wyciągnąłem, i co teraz? ale ja mam RWD, więc łatwiej

Czyli mówisz, że wystarczy Cię wpuścić na wewnętrzny pas (dwupasmowego) ronda i już nigdy z niego przepisowo nie zjedziesz?

Nie, rondo jest specyficznym rodzajem skrzyżowania. Ale nie przejmuj się, większość kierowców też nie ogarnia rond.

offduty, wręcz coś przeciwnego wynika z opisu kalijanka. Manewr włączania się już zakończył, a po nim nastąpił manewr zmiany pasa. Ale konkretniej opisałem to w moim wcześniejszym poście.
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-16, 19:19 1
Zgłoś
tranzystor 2016-12-16, 23:49
Zgłoś
Vanathos 2016-12-18, 0:20
5:26, Testo?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem