Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Arathnmor 2017-09-07, 10:08
DoubleBorger napisał/a:

0:55, będzie wypadek, a zahamuję przednim, to mnie uratuje

Wj🤬 się z podrzędnej, trochę późno zrozumiał swój błąd. Skrzyżowanie Grochowska, Nowodworska, Orla w Elblągu.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
SynysterSaeith 2017-09-07, 13:39 2
2:15 - typowa k🤬a logika kobiety. Ma czas na reakcje i na wyminięcie zwierza to nie k🤬a "AAAAAAAAAAAAAAAAA" pisk tępej k🤬y.
Zgłoś
gabriel0 2017-09-07, 14:09 1
Ostatni najlepszego combosa wyj🤬.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2017-09-07, 15:26
a w ostatniej akcji czy kierowca suva zostanie ukarany ? Bo wydaje mi się, że to audi jest winne ? Jak myślicie ?
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-07, 15:31
0:00 Ja p🤬lę, to ktoś jeszcze tego słucha?
Zgłoś
.Piotrek 2017-09-07, 15:38
BajecznyKrzysztof napisał/a:

a w ostatniej akcji czy kierowca suva zostanie ukarany ? Bo wydaje mi się, że to audi jest winne ? Jak myślicie ?

Tam nie ma żadnego audi.
Ale winny jest civic.
Zgłoś
kokos_123 2017-09-07, 16:42
Chrumekk napisał/a:

Zahamowanie z takim impetem jest trudniejsze niż Ci się wydaje. Zahaczeniem to nawet by klamka nie drgnęła ^^ Puścił, fakt, nie zmienia to faktu, że przykro patrzeć na ten wyczyn.

Spróbuj puścić kierownicę i potem zahamować od razu po jej złapaniu, nawet jak nie zahaczysz o dźwignie, to nie masz już czucia klamki w dłoni i łatwo jest pociągnąć za mocno.
Powiesz że wystarczy sobie wyrobić uścisk, ale na to trzeba czasu za kierownicą...

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
dashadow 2017-09-07, 16:47
BKKW napisał/a:

1:30 - który to już raz widzę, że TIR musi uciekać w bok, żeby uniknąć zderzenia z pojazdem poprzedzającym. Czy oni się, k🤬a, nie mogą nauczyć, żeby innym nie siedzieć na dupie?

Nie mogą, są za to za głupi. Gdyby byli mądrzejsi, to by nie musieli być kierowcami TIRa.
Zgłoś
Smogu93 2017-09-08, 4:28
najlepsi magicy to ci co się kręcą na mokrej drodze jak po lodzie. Jak dla mnie z wejścia powinni stracić dowód rejestracyjny za łyse gumy. Wgl jak można jeździć na czymś takim?
Zgłoś