Problem nadmiernych prędkości u kierowców został właśnie rozwiązany
Swoją drogą, fajna wizytówka na Euro 2012
Konto usunięte
2012-04-18, 21:57
Szlachta ze szczecina aaaahhahahahaahaah Ja co prawda z Krakowa, ale porownywanie Szczcina (no nie moge haha) do Śląska to jednak grube nadużycie praw internetu:)
Konto usunięte
2012-04-18, 21:57
Thunderdome napisał/a:
A Riv1
"gorolu" ? buehhehe Plebs z kopalni wyszedl i po wiejsku się zwraca do szlachty ze Szczecina !
Hahaha szlachta ze szczecina, o k🤬a ubaw po pachy! To, że Twoja matka robi zakupy w Lidlu nie oznacza, że jesteście szlachtą. Ktoś Ci bzdur naopowiadał chłopczyku
ach, typowy dzień na polskiej drodze. Omijanie dziur, jednopasmówka, ktoś wyprzedza na trzeciego
Może jeszcze podatków nie płacę ale jak k🤬a mam płacić w przyszłości za takie coś to mam chęć p🤬lnąć sobie w łeb. Oby całą bandę z sejmu wywieźli na taczkach...
kerim w Lidlu to sie ty sie chyba ubierasz synku

Widac ze słoma ci z butów wystaje... świnki nakarmiłeś, że na sadola wchodzisz o tej godzinie ?
To nie wina drogowców ktorzy ciezko pracuja po 12 godzin dziennie 66godzin tygodniowo ale Generalnej dyrekcji drog i autostrad ktora wszystko narzuca firma wykonujacym roboty.
Dlatego mieszanka jest zła jak na naszy klimat, mamy najdrozszy kilometr na swiecie, a pracownikom nie wyplaca sie pensji przez pol roku - GDDiA
@Thunderdome
W dupie byłeś, gówno widziołeś...Buraku
Lopez mylisz się. W dupie byłem, ale gówna nie "widziołem".
Konto usunięte
2012-04-18, 22:28
Drogi?!
Przecież to coś nie jest drogą i powinno być zamknięta dla ruchu.
Wiadomo dlaczego "słońce peru" na weekend do domu lata embraer'em.
Dupy nie wytrzęsie a z góry "Polska w budowie" wygląda tak malowniczo i dziur nie ma.
Zabrać tym k🤬om rządowe limuzyny, kazać jeździć prywatnymi autami to może do tych pustych łbów dotrze w jakim stanie są polskie drogi.
Konto usunięte
2012-04-18, 22:30
@Thunderdome widze ze starasz sie byc miastowy, ale chlopie zrozum.... jestes ze Szczecina
1:55 Las Vegas k🤬a!
Konto usunięte
2012-04-18, 22:30
@Thunderdome byłem w Szczecinie nie raz i nie widziałem zajebistych dróg, a co dopiero takich gimboli jak Ty, a zresztą rozumiem Cie zazdrość to naturalna rzecz, każdy człowiek o coś jest zazdrosny
Konto usunięte
2012-04-18, 22:31
Hej no co wy chcecie?! Przecież w łaty pierwsza klasa
- wymiana amortyzatorów 600zł
- wymiana łączników stabilizatora 150zł
- wymiana łożysk amortyzatorów 450 zł
przyjemność dojazdu do pracy... bezcenna
To nie jest droga z dziurami. To jest dziura na której momentami pojawiają się fragmenty drogi.