Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polskie drogi
Konto usunięte • 2012-04-18, 20:45
Problem nadmiernych prędkości u kierowców został właśnie rozwiązany
Swoją drogą, fajna wizytówka na Euro 2012

Zgłoś
Lucifers Ass 2012-04-19, 22:18
Dużo lepiej się jeździ po żwirówkach niż po takich asfalcie o ile to można jeszcze nazwać asfaltem.
Zgłoś
Szermannn 2012-04-19, 23:14
Panie u mnie we wsi sa takie doły ze czasem nawet koń z wozem moze zniknąć ;D

podpis użytkownika

im not normal
Zgłoś
Hesbollah 2012-04-19, 23:49
Zachowujecie się jak gówniarze.

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Pyro25 2012-04-20, 19:55 1
Thunderdome, kolejny idiota, który chwali się wielkością miasta w którym mieszka, tak jakby mówił o własnym przyrodzeniu. Co do śląska, to niezłe bajeczki opowiadasz Przez całe moje życie nigdy nie natrafiłem na to, żeby ktoś z śląska kradł asfalt z powodu biedy ( wiem wiem, napiszesz żebym kupił okulary czy coś w ten deseń, ponieważ ty widzisz wszystko i wszędzie, całkiem jak Oko Saurona). Ale pewnie Szczecin zaczyna się utożsamiać z Stanami. Uważają że poza Szczecinem jest tylko brud i smród. Za niedługo zaczniecie przypominać pewną znaną amerykankę z sadola, co myślała że Europa to państwo
Zgłoś
Warchlak_Gwidon 2012-04-20, 23:31
@Thunderdome wez tu przyjedz i zobacz najwieksze wezly komunikacyjne w kraju, a nie siedzisz na tym swoim wyp🤬dowku gdzie furmanka raz na dzien przejedzie i udajesz madrego. Jak juz bedziesz daj znac
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-21, 0:12
Tusk powie, ze to specjalny system zabezpieczajacy przed zasnieciem kierowcy ;]
Swoja droga stan tragiczny nawet u nas na podlasiu takich nie widzialem ;]
Zgłoś
genghiskhan 2012-04-21, 0:27
bravoteampolska napisał/a:

Ja p🤬le , nie spodziewałem się że tak może być rozk🤬iona droga szybkiego ruchu .
Ciekaw jestem jakby jechał autem na feldze 17 cali z opona 195/40/17 i rozwalił na tym felgę , czy byłaby szansa odzyskać jakieś odszkodowanie ??

uuu szczyt lansu takie szerokie siedemnastki hahahaha
Zgłoś
dagother 2012-04-22, 15:09
To miejsce jest położone niedaleko Łęczycy. Pracuję w Las Vegas i to na 100% ta reklama.
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-23, 9:59
Pyro25 napisał/a:

Thunderdome, kolejny idiota, który chwali się wielkością miasta w którym mieszka, tak jakby mówił o własnym przyrodzeniu. Co do śląska, to niezłe bajeczki opowiadasz Przez całe moje życie nigdy nie natrafiłem na to, żeby ktoś z śląska kradł asfalt z powodu biedy ( wiem wiem, napiszesz żebym kupił okulary czy coś w ten deseń, ponieważ ty widzisz wszystko i wszędzie, całkiem jak Oko Saurona). Ale pewnie Szczecin zaczyna się utożsamiać z Stanami. Uważają że poza Szczecinem jest tylko brud i smród. Za niedługo zaczniecie przypominać pewną znaną amerykankę z sadola, co myślała że Europa to państwo

Dzieciaczku nie mówię że wszędzie poza Szczecinem jest brud, sodoma i gomora. W innych województwach jest ok a Ja wspominałem ze jedynie ślązacy chcacy suwerenności to patologia która nie powinna wychodzić z szybów.
Zgłoś
Pyro25 2012-05-01, 13:11
@up No nie jestem tego pewien. To prawda że przez te wszystkie kopalnie, szyby, spaliny i cholera wie co jeszcze, Śląsk pod względem świeżego powietrza ma najgorzej. Ale ci, którzy tu żyją, są takimi samymi ludźmi jak cała reszta, więc nie rozumiem po co ta cała dyskryminacja.
Zgłoś
LENNY 88 2012-05-02, 18:32
widac nowe drogi na euro hehehe
Zgłoś