Swoją drogą, fajna wizytówka na Euro 2012
podpis użytkownika
im not normalpodpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! AmenJa p🤬le , nie spodziewałem się że tak może być rozk🤬iona droga szybkiego ruchu .
Ciekaw jestem jakby jechał autem na feldze 17 cali z opona 195/40/17 i rozwalił na tym felgę , czy byłaby szansa odzyskać jakieś odszkodowanie ??
Thunderdome, kolejny idiota, który chwali się wielkością miasta w którym mieszka, tak jakby mówił o własnym przyrodzeniu. Co do śląska, to niezłe bajeczki opowiadasz
Przez całe moje życie nigdy nie natrafiłem na to, żeby ktoś z śląska kradł asfalt z powodu biedy ( wiem wiem, napiszesz żebym kupił okulary czy coś w ten deseń, ponieważ ty widzisz wszystko i wszędzie, całkiem jak Oko Saurona). Ale pewnie Szczecin zaczyna się utożsamiać z Stanami. Uważają że poza Szczecinem jest tylko brud i smród. Za niedługo zaczniecie przypominać pewną znaną amerykankę z sadola, co myślała że Europa to państwo
![]()