Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
przemello 2012-04-18, 23:28
Thunderdome poprostu nie ma prawa jazdy... Drogi w Naszym Szczecinie niestety ale do najlepszych nie należą. Fakt że na chwile obecną dużo jest w trakcie modernizacji np. Niemierzyńska- Arkońska czy Struga, aczkolwiek jeszcze jakiś rok temu droga wjazdowa/wylotowa właśnie przez Słoneczne była w opłakanym stanie... O kocich łbach i dziura 30x30 nie wspomne bo to standard. Tylko co się dziwić, skoro za władzy Jurczyka nic nie zostało modernizowane, tylko miliony na kary przeznaczaliśmy...
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 23:34
Bardzo dobrze!!! jeszcze na otwarcie euro niech w całej polsce wysypią na drogi gwoździe i zaczną protesty:P Jak się zrobi wstyd na cały świat to może się coś zmieni:P
Zgłoś
uzinalldo 2012-04-18, 23:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 23:36
Oglądam trzeci raz i nie widze drogi.. Przeoczyłem ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 0:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grisha.kosak 2012-04-19, 0:06
To na pewno Włocławek
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 0:11
Zgłoś
marcinsud 2012-04-19, 1:45
Pewnie ulubiona droga przez motocyklistów Chociaż z drugiej strony z chęcią bym zobaczył niemca jadącego pierwszy raz tą drogą na ścigaczu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 7:34
Nie łapię, skąd ta napinka ludzi ze Śląska. Thunderome jest zwyczajnym trollem, a wy sie oburzacie jak muzłumanie o Koran. Ja jestem z Podlasia i wisi mi jak ktoś mówi, że to "Polska C" albo pyta czy mamy dalej obowiązkowy rosyjski w szkołach.
Zgłoś
DziQ6666 2012-04-19, 11:10
To fragment naszej ekspresowej A2 oddanej w tym roku.. ale spoko, drogowcy mówią że się poprawi tu i tam i dobrze będzie..
Zgłoś
kraz34 2012-04-19, 11:49
dobrze ze do szczecina prowadzi nie jedna autostrada a drogi krajowe w zach-pom. wygladaja tak jak ta na filmie ... nie nawidze naszego morza ... drogo jak za granica a woda zimna jak cholera ... po za tym tak tak wiem ... ze szczecina jest jeszcze 100km do morza
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 14:31 4
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-19, 15:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 15:26 2
Zgłoś
EdmundKemper 2012-04-19, 15:44
No co Wy chcecie ? Przecież Pan Tusk zajmuje się najważnieszymi sprawami do Euro(czyt. kibicami). Więc nie macie się o co bać. Wszystko będzie w jak najlepszym porządku.
A co do Śląska to jestem z Zagłębia Dąbrowskiego i stwierdzam, że zarówno tu i tu jest taki sam plebs. A najgorszym miastem jest mimo wszystko Sosnowieś. Z mniemaniem mieszkańców o sobie na czele.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem