Dość ciekawy komentarz posła Prawa i Sprawiedliwości Andrzeja Adamczyka,odnośnie decyzji Komisji Europejskiej o wstrzymaniu pieniędzy unijnych na polskie drogi. Dość długi, ale polecam obejrzeć cały
P.S. Nie, nie pierdzielnie go auto
Konto usunięte
2013-02-08, 14:41
No i koleś ma racje, Tusk i jego banda idiotów KOMPLETNIE nic nie zrobili. Dosłownie nic. Przepłacone stadiony, drogi ( za takie pieniądze mogło by ich być więcej i w o wiele lepszej jakości ), tylko podwyżki cen produktów, a płace stałe, czyli na domiar złego jest tak jakbyśmy zarabiali mniej, a wymieniać c🤬jstwa które narobili można by wymieniać i wymieniać...
A Tusk i spóła p🤬lnie sobie po premii od czasu do czasu, nie licząc już pensji 15k+ i takiemu się żyje. Skończy kadencje, załatwi sobie ciepłą posadkę w Brukseli ( pensyjka 10k euro+ ) a nas zostawi z wielkim i śmierdzącym gównem, w którym będziemy się babrać przez lata. Tego rudego sk🤬iela trzeba odsunąć od władzy jak najszybciej, bo i tak już tyle zostało przep🤬lone że żal dupę ściska.
Konto usunięte
2013-02-08, 14:42
nie oglądać bo na bank nie p🤬lnie go samochód;/
Konto usunięte
2013-02-08, 15:03
Co jak co, obecni rządzący rozp🤬olili całą Polskę. Przydałby się nam Piłsudzki, który by wjechał na Kasztance do sejmu z szablą i zrobił porządek
Blizej tej drogi nie mogl stanac? W Europe za takie stanie obaj dostaliby po mandacie.
W Rosji, zapewne nie zaryzykowali by wywiadu w takim miejscu.. choć c🤬j ich tam wie
podpis użytkownika
,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Co on p🤬li ? że niby Kaczyński przez 2 lata wybudował 170km autostrady
Konto usunięte
2013-02-08, 15:47
Nie ogladam bo pis ;D
Konto usunięte
2013-02-08, 15:54
P🤬lona czarna propaganda pisiorów.Już k🤬a nawet na sadisitc się wp🤬lają,bo nikt już k🤬a nie chce tych p🤬lonych paranoików słuchać,oczywiście oprócz wiernego grona moherów, oraz zwolenników teorii zamachu.Idż pan w c🤬j .SMOLEŃSK K🤬A SMOLEŃSK.
Ps niema k🤬a piwa i nie będzie.
Z małej litery początek bo mnie wk🤬ił.
nigdy nie bedzie dobrze nie wazne jaka partia rzadzi i tak wali w dupe obywateli trza by bylo ich wszystkich wyjebac z tego cyrku i za defraldacje pieniedzy narodowych kare smierci wprowadzic
Konto usunięte
2013-02-08, 15:59
I co on niby takiego mądrego powiedział?
K🤬a normalnie już się nie mogę doczekać jak PIS dojdzie do władzy i Polacy będą bogaci, szczęśliwi i wzajemnie darzyć się szacunkiem i miłością. Bo przecież tak będzie czyż nie...
Konto usunięte
2013-02-08, 16:26
@prof. Matolewicz (fajny nick

)
8 minut w skrócie: "Wina Tuska".
Czyli standard prezesa K. i całego PiS'u w każdym wywiadzie na każdy temat odnośnie czegokolwiek.
Konto usunięte
2013-02-08, 16:27
narvik napisał/a:
P🤬lona czarna propaganda pisiorów.Już k🤬a nawet na sadisitc się wp🤬lają,bo nikt już k🤬a nie chce tych p🤬lonych paranoików słuchać,oczywiście oprócz wiernego grona moherów, oraz zwolenników teorii zamachu.Idż pan w c🤬j .SMOLEŃSK K🤬A SMOLEŃSK.
Hah jak ja uwielbiam wypowiedzi gimbów na temat polityki, ah te epitety, ten pot, łzy i drgawki przy pisaniu posta
narvik napisał/a:
Na ADHD są dostępne leki .Nawet ci pomogę i znalazłem lek na polski rynek nazywa się Concerta.
Konto usunięte
2013-02-08, 17:19
ale pięknie dajecie się w dupę r🤬ać ze wszystkich stron

jak ktoś nie w rządzie to samą prawdę powie... ludzie...