Dość ciekawy komentarz posła Prawa i Sprawiedliwości Andrzeja Adamczyka,odnośnie decyzji Komisji Europejskiej o wstrzymaniu pieniędzy unijnych na polskie drogi. Dość długi, ale polecam obejrzeć cały
P.S. Nie, nie pierdzielnie go auto
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
banda złodziei decydentów...
konto usunięte
2013-02-08, 1:21
nie ma co oglądać, żadna fura się w niego nie wjebie...
@up
Masz to już nawet napisane pod filmem, także zmarnowałeś jakąś część swojego życia
konto usunięte
2013-02-08, 2:07
barany i tak dalej beda glosowac na Tuska
W osiem minut to ja sobie dobrze zjadę na szybko zamiast to oglądać i doła z rana instalować.
konto usunięte
2013-02-08, 8:49
oglądać od 7:25
konto usunięte
2013-02-08, 8:54
Bo polskie z🤬by myślą, że jak unia "daje" to trzeba nachapać dla siebie jak najwięcej a część z tego przeznaczyć na odpowiedni cel.
konto usunięte
2013-02-08, 14:15
Za SLD bylismy r🤬ani w dupe, za PIS'u tez i teraz jestesmy r🤬ani przez PO. Niewazne kto jest u waladzy i tak beda nami rzadzic tepe swinie ktore jedyne co interesuje to dorwanie sie do koryta. Szkoda ze unia nie zabrala tych pieniedzy, moze wtedy skonczyla by sie zmowa cenowa na budowe drog i nie mieli bysmy najdrozszych drog w europie.
konto usunięte
2013-02-08, 14:34
@up prawda, bo nie mielibyśmy w ogóle