Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bul_od_bytu 2024-11-09, 14:36 1
I myk nagranie do prokuratury

Akurat tutaj przydałby się jakiś Rudy
Zgłoś
Kurisu 2024-11-09, 15:01
Wygląda na to, że ten nagrany nie potrafi jeździć. Prawko w chipsach znalezione.
Zgłoś
paragon0 2024-11-09, 15:06
Kobiety są lepszymi kierowcami od mężczyzn
Zgłoś
Pawehan 2024-11-09, 15:11
Kurisu napisał/a:

Wygląda na to, że ten nagrany nie potrafi jeździć. Prawko w chipsach znalezione.

No nie wiem ten manewr z zajechaniem lamie drogi żeby go wystraszyć to uważam że całkiem sprawnie
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-09, 15:38 3
Pawehan napisał/a:

No nie wiem ten manewr z zajechaniem lamie drogi żeby go wystraszyć to uważam że całkiem sprawnie

Ty się lepiej w pierwszej kolejności naucz pisać, potem wróć do rozważań na temat ruchu drogowego.
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-09, 15:38
Pawehan napisał/a:

Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to sp🤬alaj zaraz na prawy nie blokuj.

Tak, popieram. Ja już się "ciśnie" te 110/120 lewym pasem to wyprzedź jednego i puść szybszego z tyłu, na tym właśnie to powinno polegać a nie zajmować cały pas aż się skończy 3 minutowy manewr wyprzedzania.

Pawehan napisał/a:

No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował

A oczywiście, jeszcze gaz z hamulcem bym "pomylił" żeby mieć pewność że dostanę "całkę" z ubezpieczalni a jego grat pójdzie w p🤬du na złom, jeszcze pewnie nie spłacony.

ukryta treść
Pawehan napisał/a:

chyba swojej starej w dupę

Nie, Twoja stara mi się jeszcze nie znudziła 😎
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-09, 15:40
Pawehan napisał/a:

Zobaczymy gdy dojdzie do jakiejś kolizji to będzie wszystko na ciebie.

Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.
Zgłoś
ANALizator777 2024-11-09, 15:58 2
Jako kierowca zawodowy wjechalbym w niego az by 360tke zrobil a potem bym zadzwonil na policje majac nagranie z mojej kamerki

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
~Velture 2024-11-09, 16:20
Czemu ten film jest tak ucięty? Na YT było więcej i większość komentarzy prosiła o jeszcze więcej na początku.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-09, 16:26
Pawehan napisał/a:

No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to sp🤬alaj zaraz na prawy nie blokuj.

Ty jesteś sp🤬olony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-09, 17:20 1
Polak_mały napisał/a:

Ty jesteś sp🤬olony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.

Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.

[ Dodano 2024-11-09, 18:04 ]
pSTANLEY napisał/a:

Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.

...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...

jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-09, 18:50 1
Pawehan napisał/a:

Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...
jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.

To że lewy pas służy do wyprzedzania nie sprawia że używanie prawego pasa w tym celu jest niezgodne z przepisami.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-09, 18:53
2 lata więzienia dla z🤬ba.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
darcios2 2024-11-09, 18:55
Don_cziczi napisał/a:

Zawsze się znajdzie jakiś k🤬s, który będzie takiej patologii. Sprowokowany czym? Że nagrywający jechał lewym pasem 5 sekund za długo i za wolno według widzimisię księcia z audi?

No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". K🤬a będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.
Zgłoś
FilonN 2024-11-09, 19:17
Nie psychol. Jadę sobie s63 amg ponad 600 koni. wp🤬la mi się jakaś szmata gównianym oplem czy fordem co nie ma lusterek. zdzierasz tarcze hamulcowe i klocki za większą wartość niż jej auto. Jest tak przegrana że nie stać ja na utrzymanie dzieci. j🤬y jełop. Dlatego to robi albo ma iq poniżej 80. Myśli że jak zginie to dzieci jej utrzymam. Tu wielki c🤬j. Powiedzmy że wole dać tą kwotę adwokatowi niż jej dzieciom. Jest jeszcze bardziej wydymana z całą rodziną i jeszcze ściera nie żyje. tak to działa. Jesteś biednym c🤬jem to patrz w lusterka...

[ Dodano: 2024-11-09, 19:18 ]
darcios2 napisał/a:

No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". K🤬a będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.

jesteś zwykłym , tępym debilem. coś więcej ci wytłumaczyć?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie