👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psychol psycholem ale pewnie z przypadku sobie ofiary nie wybrał i sprowokowany musiał być.
Mietek7567 napisał/a:
Psychol psycholem ale pewnie z przypadku sobie ofiary nie wybrał i sprowokowany musiał być.
Masz minutowe nagranie. W 9 sekundzie widać, jak frustrat z (k)Ałdi mruga poganiaczami, by ten zjechał z lewego pasa, bo jaśnie książę jedzie swoją karocą. Oby autor nagrania nie zostawił tak tego bez konsekwencji,
Beka z zawalidrogi, takimi szrotami powinni jechać prawym pasem za tirami. Ludzie jak macie szroty typu 1,9 tdi 110km to powiniście mieć zakaz wyprzedzania, bo to trwa 30 sekund.
Nie ma się co przejmować, ja baranów blokujących lewy pas wyprzedzam prawym i nie denerwują się jak ten jełop.
JestemZayebistyAwyNie napisał/a:
Beka z zawalidrogi, takimi szrotami powinni jechać prawym pasem za tirami. Ludzie jak macie szroty typu 1,9 tdi 110km to powiniście mieć zakaz wyprzedzania, bo to trwa 30 sekund.
Nie każdego jak Ciebie stać na octavię w lpg
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie