Murzyni bo przystojniejsi? Nie no, grubo. Nawet jeśli, to potem i tak gw🤬t, i kosa w żebra
Każda normalna biała kobieta by nie wybrała nikogo tylko innego przedstawiciela białej rasy. Tępe k🤬y...

"Nie tak jak myślicie". Młode murzynów a stare żydów. Ktoś naprawdę uważał inaczej?

Lizawieta napisał/a:
Żyd przynajmniej bogaty...
A potem sprzeda Cię arabowi za jeszcze większe bogactwo

Zydzi maja najwyzsze IQ ze wszystkich narodow. 25% nagrod nobla jest przyznawanych zydom. Jakbym mial wybierac miedzy czarna a zydowka to bym wybral zydowke bez zastanowienia.

TB303 napisał/a:
A potem sprzeda Cię arabowi za jeszcze większe bogactwo![]()
Ta, za trzy wielbłądy. Wielkie mi bogactwo.
W tym zestawie nie ma dobrego wyboru - mógł chociaż na czwarty wybór dorzucić Ruskiego czy Japończyka - ale sądzę, że wtedy był by to Rom...

Lizawieta napisał/a:
Ta, za trzy wielbłądy. Wielkie mi bogactwo.
Potem i tak opchnie te wielbłądy innemu arabowi za ogromną kwotę

Taki naród

Dobra, mam dosyć...
Może i ja się nie znam, bo i na to uwagi nie zwracam i w c🤬ju to mam jak inni faceci wyglądają, ale widziałem trochę murzynów w życiu (nie w tv) i jakby o którymkolwiek jakaś kobieta powiedziała, że jest przystojny prychnąłbym tak, że bym ją chyba opluł. Wiem, że nie każdy może być piękny i przystojny ale ich fizjonomia (wary jak brzegi od nocnika i dziury w nosie jak schowki na kule do kręgli) raczej nie powala. Chodzi o długą pałę,że tak powiem, jak c🤬j.
Nie oszukujmy się panowie - te panie które wybierają Murzyna wcale nie patrzą na urodę, osobowość czy zawartośc portfela - liczy się te +3 cm średniej długości penisa więcej. Biorąc białego masz ruletkę - 2% populacji ma ponad 20 cm, kilkanaście procent ma między 16-18 (te przedzialy wielkości są najczęściej wybierane przez kobiety jako "najładniejsze i dające najwięcej satysfakcji) a potem zaczyna się wielka czarna dziura czyli ponad 50% statystyczne poniżej progu satysfakcji, biorąc Murzyna trzeba mieć naprawdę wielkiego pecha żeby trafić na takiego z pałką mniejszą niż 18 cm. Do tego dochodzi sprawność w łożku - Murzyni mają najwyższy ze wszystkich ras ludzkich poziom testosteronu co przekłada się na siłę erekcji, jej długość i możliwość osiągania kolejnej
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ja bym chciał mieć Murzyna, bo Żydów oglądam codziennie w telewizji. Najlepiej, żeby był pedałem, bo zajmowałby się ogrodem i sadem, a nie moją żoną.

"Murzyn, bo to nie jest gej ani Żyd" najlepsza odpowiedź