A dokładniej to moje... Jako, że pojawiają się tu czasem filmy z efektami specjalnymi zagranicznych firm postanowiłem się pochwalić i pokazać coś swojego. Wszystkie efekty robiłem sam, zupełnie niekomercyjnie na sprzęcie sprzed 7 lat... Ogólnie na tę chwilę mam o wiele więcej projektów ale z braku czasu jeszcze nie stworzyłem nowego showreela.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Dobre, bo polskie! Aż serce rośnie kiedy można oglądać takie prace zdolnych rodaków. Oby tak dalej!
naprawde fajnie to wyglada, takie bajery mozna na domowym sprzecie, motyla noga jaki program potrzebny zeby sie pobawic w cos podobnego?
Zajebiste! Ja nawet nie potrafie dobrze zdjecia w podstawowym programie obrobic a tu takie cos... Gdzie sie tego nauczyles?
Panie, Pan toś powinien w Pixarze nowego Shreka tworzyć. Gratulacje talentu, nie ukrywam że z nutką zazdrości
darkwoolf90 napisał/a:
Trochę kasy, kilku takich jak Ty i w Polsce można by jakąś fajną pełnometrażówkę sci-fi jebnąć. Fajnie by było zobaczyć w naszych kinach coś polskiego, ale coś innego niż komedie, które na filmwebie z bólem wyciągają średnią 3. Dobrze, że za marzenia się nie płaci. Piwko za talent.
Polecam Białostocka firme Evermotion
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie