A dokładniej to moje... Jako, że pojawiają się tu czasem filmy z efektami specjalnymi zagranicznych firm postanowiłem się pochwalić i pokazać coś swojego. Wszystkie efekty robiłem sam, zupełnie niekomercyjnie na sprzęcie sprzed 7 lat... Ogólnie na tę chwilę mam o wiele więcej projektów ale z braku czasu jeszcze nie stworzyłem nowego showreela.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Dobre, bo polskie! Aż serce rośnie kiedy można oglądać takie prace zdolnych rodaków. Oby tak dalej!
naprawde fajnie to wyglada, takie bajery mozna na domowym sprzecie, motyla noga jaki program potrzebny zeby sie pobawic w cos podobnego?
Zajebiste! Ja nawet nie potrafie dobrze zdjecia w podstawowym programie obrobic a tu takie cos... Gdzie sie tego nauczyles?
Panie, Pan toś powinien w Pixarze nowego Shreka tworzyć. Gratulacje talentu, nie ukrywam że z nutką zazdrości
darkwoolf90 napisał/a:
Trochę kasy, kilku takich jak Ty i w Polsce można by jakąś fajną pełnometrażówkę sci-fi jebnąć. Fajnie by było zobaczyć w naszych kinach coś polskiego, ale coś innego niż komedie, które na filmwebie z bólem wyciągają średnią 3. Dobrze, że za marzenia się nie płaci. Piwko za talent.
Polecam Białostocka firme Evermotion
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie