A dokładniej to moje... Jako, że pojawiają się tu czasem filmy z efektami specjalnymi zagranicznych firm postanowiłem się pochwalić i pokazać coś swojego. Wszystkie efekty robiłem sam, zupełnie niekomercyjnie na sprzęcie sprzed 7 lat... Ogólnie na tę chwilę mam o wiele więcej projektów ale z braku czasu jeszcze nie stworzyłem nowego showreela.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Dobra animacja z samolotami i matte painting rowniez, niektore rzeczy przekolorowane i troche kiczowate;)
To co pomoglby ci w karierze to spojny projekt, wymienone dwa pierwsze mial znamiona dobrego startu.
pozdro!
To co pomoglby ci w karierze to spojny projekt, wymienone dwa pierwsze mial znamiona dobrego startu.
pozdro!
Kur*a Specjalnie zalogowałem się na sadistica po paru latach przerwy - po to żeby dać Ci PIWO. Tacy ludzie jak ty - przywracają wiarę w Polaków. Gratulacje!
Dzięki wszystkim! Fajnie że się temat przyjął
Co do niektórych pytań:
- Prawie wszystko było zrobione w Adobe After Effects, oprócz tego wspomagałem się Blenderem i VUE
- Ktoś tu chciał więcej samolotów więc proszę:
- Samouk
Ogólnie portfolio było zrobione aby w przyszłości ktoś mnie zauważył i mnie przyjął do jakiejś firmy VFX. Niestety nic takiego się nie stało, pisałem maile, dzwoniłem wysyłałem portfolio i nic... Wiedziałem co chcę robić więc otworzyłem własną działalność no i dopiero się rozwijam ale jak na początki nie jest tak tragicznie.
Pozdrowienia dla wszystkich!
PS: Nagar1 - wiedziałem że tu będziesz hehehe
Co do niektórych pytań:
- Prawie wszystko było zrobione w Adobe After Effects, oprócz tego wspomagałem się Blenderem i VUE
- Ktoś tu chciał więcej samolotów więc proszę:
- Samouk
Ogólnie portfolio było zrobione aby w przyszłości ktoś mnie zauważył i mnie przyjął do jakiejś firmy VFX. Niestety nic takiego się nie stało, pisałem maile, dzwoniłem wysyłałem portfolio i nic... Wiedziałem co chcę robić więc otworzyłem własną działalność no i dopiero się rozwijam ale jak na początki nie jest tak tragicznie.
Pozdrowienia dla wszystkich!
PS: Nagar1 - wiedziałem że tu będziesz hehehe
Jesteś gość! Piszę to jako ktoś, kto bawi się grafiką, ale nie dorastam Tobie do pięt. Piwko leci.
Wesołych!
Wesołych!
Też się bawie w podobne rozkminki narazie AFTER ale biorę się niedługo za Cineme 4d bo chyba też z tego korzystales
pozdrawiam i powodzenia bo robisz konkretne rzeczy
masz prace?
jestes najzajebistrzy na swiecie! Pan od katedry to Twoj ojciec?
jestes najzajebistrzy na swiecie! Pan od katedry to Twoj ojciec?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie