Witajcie
TO co chce wam pokazac tak naprawde nie nadaje sie na Sadistica (No moze nie do konca, w Seksmisji biegaja gole kobiety

) Ale jest to bardzo ciekawe zagadnienie dzieki któremu widac ze Polskie studia filmowe nie utknely w martwym punkcie jesli chodzi o internet.
Swoja droga bardzo ciekawy sposób na walke z piractwem, niedlugo zobaczymy czy oplacalny.
Oczywiscie tu chodzi tylko o dwa studia filmowe:
KADR -
youtube.com/user/StudioFilmoweKADR
TOR -
youtube.com/user/StudioFilmoweTOR
Ale to zawsze jakis poczatek.
proponuje iptak.pl dużo darmowych filmów na yt
podpis użytkownika
legalize it
Studio filmowe TOR kojarzy mi się tylko z jedną dziedziną..
Skoro twierdzisz, że się nie nadaję to po co wrzucasz ?
pawcio91 napisał/a:
Skoro twierdzisz, że się nie nadaję to po co wrzucasz ?
Pewnie dlatego, żeby takie trolle jak Ty miały do czego się przyp🤬olić
Super pomysł moim zdaniem. Dzięki za udostępnienie. Leci piwko.
podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./
- Yoda
Konto usunięte
2013-06-15, 22:59
i juz widze jak za pare dni bedzie ze dostali bańke wyswietleń
dobry patent na zarobek z wyswietlen
Konto usunięte
2013-06-15, 23:02
massq napisał/a:
Pewnie dlatego, żeby takie trolle jak Ty miały do czego się przyp🤬olić
Gdzie tu widzisz trolling, parobie j🤬y?
E tam, rosyjskie studio Mosfil już w 2007 upubliczniło wszystkie swoje filmy na yt.
Edit: Mosfilm*
Konto usunięte
2013-06-15, 23:17
Praktycznie sama klasyka, super pomysł!
Super pomysł. Z relacji mych rodziców jest tyle wspaniałych starych filmów (szczególnie komedii), że aż chciało by się obejrzeć. Ale w tv nie puszczą, bo wolą chłam.
Od wczoraj ogladam te filmy.. ale jakos mi nie przyszlo do glowy aby wstawic to na sadistica, bo jakos nie widze w tym NIC sadystycznego.. No nic, pejsaci usuneli zdjecie nagiej arabki z chaturbate, wiec i pewnie tworzy sie nowy kwejk.
K🤬a, łaskę zrobili. Przecież na to wszystko szła nasz kasa.
Super sprawa, akurat się przymierzałem do paru filmów z tej listy. Teraz przynajmniej bez problemów i kombinowania będzie można obejrzeć w sensownej jakości. No to na początek "Matka Joanna od aniołów".
HariDee napisał/a:
Od wczoraj ogladam te filmy.. ale jakos mi nie przyszlo do glowy aby wstawic to na sadistica, bo jakos nie widze w tym NIC sadystycznego.. No nic, pejsaci usuneli zdjecie nagiej arabki z chaturbate, wiec i pewnie tworzy sie nowy kwejk.
Ja p🤬lę. Ja nie wchodzę na inne portale i nie spędzam całych dni przekopując net, dlatego bardzo dobrze, że ktoś to tutaj wrzucił, bo inaczej bym o tym nie wiedział (i pewnie parę innych osób również).
podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./
- Yoda