Witajcie
TO co chce wam pokazac tak naprawde nie nadaje sie na Sadistica (No moze nie do konca, w Seksmisji biegaja gole kobiety

) Ale jest to bardzo ciekawe zagadnienie dzieki któremu widac ze Polskie studia filmowe nie utknely w martwym punkcie jesli chodzi o internet.
Swoja droga bardzo ciekawy sposób na walke z piractwem, niedlugo zobaczymy czy oplacalny.
Oczywiscie tu chodzi tylko o dwa studia filmowe:
KADR -
youtube.com/user/StudioFilmoweKADR
TOR -
youtube.com/user/StudioFilmoweTOR
Ale to zawsze jakis poczatek.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proponuje iptak.pl dużo darmowych filmów na yt
Studio filmowe TOR kojarzy mi się tylko z jedną dziedziną..
Skoro twierdzisz, że się nie nadaję to po co wrzucasz ?
Super pomysł moim zdaniem. Dzięki za udostępnienie. Leci piwko.
konto usunięte
2013-06-15, 22:59
i juz widze jak za pare dni bedzie ze dostali bańke wyswietleń
dobry patent na zarobek z wyswietlen
konto usunięte
2013-06-15, 23:02
E tam, rosyjskie studio Mosfil już w 2007 upubliczniło wszystkie swoje filmy na yt.
Edit: Mosfilm*
konto usunięte
2013-06-15, 23:17
Praktycznie sama klasyka, super pomysł!
Super pomysł. Z relacji mych rodziców jest tyle wspaniałych starych filmów (szczególnie komedii), że aż chciało by się obejrzeć. Ale w tv nie puszczą, bo wolą chłam.
Super sprawa, akurat się przymierzałem do paru filmów z tej listy. Teraz przynajmniej bez problemów i kombinowania będzie można obejrzeć w sensownej jakości. No to na początek "Matka Joanna od aniołów".