Zachęcam do zapoznania się z materiałem, jak bardzo potrafi się różnić, a jednocześie jak bardzo w kilkanaście lat zmienić sytuacja życiowa w danej gminie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Nie wiem , co mial na celu pokazac ten reportaz , ale chyba jak wielka nedza panuje w naszym kraju.
W krajach takich jak Austria czy Szwajcaria co druga wieś tak wyglada jak Kleszczow...
co do tego co napisal zly_wrecz_okropny ... takich jak ty wszystkich bym ZUTYLIZOWAL! banda tępakow ciszacych sie z demokracji i tego , ze sobie moga zaklosowac na donka , bo znaja jeszcze tylko kaczynskiego , a donek sie lepiej prezentuje. Taki debil jeden z drugim nie rozumieja , ze cala polska scena polityczna to jedno wielkie socjalistyczne gowno. Nie postaraja sie nawet poczytac programow , zeby zrozumiec , ze lewica niewiele rozni sie od "prawicy" , a jesli chodzi o sama gospodarke to praktycznie nie roznia sie w ogole. obecny system doprowadzi Polske do ruiny...
tylko czekam , az ktos mi napisze " chyba za duzo nasluchales sie korwina" zeby pokazac jak to zajebiscie potrafi dogadac ...
W krajach takich jak Austria czy Szwajcaria co druga wieś tak wyglada jak Kleszczow...
co do tego co napisal zly_wrecz_okropny ... takich jak ty wszystkich bym ZUTYLIZOWAL! banda tępakow ciszacych sie z demokracji i tego , ze sobie moga zaklosowac na donka , bo znaja jeszcze tylko kaczynskiego , a donek sie lepiej prezentuje. Taki debil jeden z drugim nie rozumieja , ze cala polska scena polityczna to jedno wielkie socjalistyczne gowno. Nie postaraja sie nawet poczytac programow , zeby zrozumiec , ze lewica niewiele rozni sie od "prawicy" , a jesli chodzi o sama gospodarke to praktycznie nie roznia sie w ogole. obecny system doprowadzi Polske do ruiny...
tylko czekam , az ktos mi napisze " chyba za duzo nasluchales sie korwina" zeby pokazac jak to zajebiscie potrafi dogadac ...
Jakby nie było wiem że obecny system to złodziejski system i to nie teoria spiskowa, Pytanie Brzmi kiedy się obudzimy?
wudun napisał/a:
to nie tusk decyduje o twojej zamożności tylko wójt gminy
Może i trochę wójta wina bo "niezaradny" ale z pustego to i Salomon nie naleje..
...politycy w naszym kraju to jak kosz zgniłych jabłek, wrzuć jedno zdrowe to też zgnije.
Nie zrobiliśmy porządku w 90 roku to się elita dogadała i mamy efekty...
...łatwiej było wszystko "sprywatyzować", niech prywaciarze nabijają budżet, po co ŻĄD ma się urabiać po pachy.
Gospodarki w Polsce nie da się już odbudować a niestety tylko od jej poziomu zależy jak żyjemy....i to właśnie widać na filmie.
Dochodowe firmy to i gmina-kraj bogaty.
Polkowice też są takie bogate, tylko mają 5 razy więcej ludności i dlatego tego tak nie widać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie