Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polskie kobiety [korekta]
Konto usunięte • 2013-10-31, 19:59
Po zobaczeniu pewnego "kwejka" postanowiłam go poprawić, tak aby oddawał realia różnicy kulturowej. Tzn. różnicy pomiędzy naszą kulturą a ich bagnem.

Tak w ogóle, to mój pierwszy post (aż dziw, że wi-fi załapało w kuchni).
Zgłoś
InnyName 2013-10-31, 23:48
Artystka, proszę wasza j🤬a mać

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-31, 23:49
Do mlodszych uzytkownikow gimbastica. Tak, moj nick jest prowokacyjny. Nastepne konto nazwe wyliz mi pachy, gdyz bardzo wiele osob daje sie nabrac.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-11-01, 6:59
Z tego, co pamiętam tam nie było porównanie c🤬tych i Polaków, tylko innych narodowości. No ale tak, jedyny sposób żeby Polak poczuł się lepszy, to porównanie go do takiego gówna jak c🤬ci
Zgłoś
adam_małysz_bejbe 2013-11-01, 8:44
Chyba ci sie cos pop🤬lilo! Polak jak k🤬a sprzeda, podjebie, widzi u innych nie u siebie.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-11-01, 18:40
Albo mnie poj🤬o albo od komentarzy w tym temacie zalatuje buractwem. Puk puk, Sadisticu, obudź się? A no tak. Większość siedzi uśmiechnięta z rodziną przy wódeczce po wizycie na cmentarzu, a lewactwo siedzi smutne w Internecie i patrzy kogo tu jeszcze naprostować na swój "inteligentny", nowomodny, otwarty tok myślenia.
Zgłoś
damian88719 2013-11-01, 20:28
"wi-fi w kuchni", wygrałaś tym tekstem. W nagrode powinnaś otrzymać złotą patelnię z kablem na usb.

podpis użytkownika

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
SebaArashi 2013-11-01, 21:30
no i to ja rozumiem
zdecydowane piwo
Zgłoś
killua 2013-11-01, 21:57
simonpeter19 napisał/a:

Za taka piekna prace powinnas dostac 2 tygodnie wolnego od kuchni.

Pojebao cie ? mało to jest zdjęć na hardzie ?
Zgłoś
Antylewak_1920 2013-11-02, 14:02
Ministerstwo finansów ostrzega przed Tuskiem? Wyobrażacie sobie jak Rostowski przestrzega przed Donaldem?

podpis użytkownika

Izrael na niczym się nie zna,
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Zgłoś
Gl0BaL 2013-11-02, 17:01
Pani autorko, rozj🤬a Pani dzisiaj system za co należy się krata zimnych browarów, i nawet dożywotnie zwolnienie z kuchni! Więcej takich ludzi w tym kraju, bo w innym wypadku zostaniemy biedną prowincją Zjednoczonych Emiratów Europejskich .
Zgłoś