Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ingles 2011-01-08, 11:08 37
Tymczasem w polskim Ministerstwie Infrastruktury...
Zgłoś
Sniper512 2011-01-08, 11:41 4
Co wy chcecie od polskiej kolei? Kiedyś Żydzi jeździli pociągami i jakąś nie narzekali.
Zgłoś
Krzysztov 2011-01-08, 12:02 2
Tak, bo Rosja się perfekcyjnie zajmowała polską koleją przez czasy okupacji, a Niemcy wycofując się z terenów wschodnich także nasze tory naprawiali.

Bezsensowne stwierdzenie, nie wiem co tu miało być śmieszne.
Zgłoś
Ingles 2011-01-08, 12:12 5
Krzysztov napisał/a:

Tak, bo Rosja się perfekcyjnie zajmowała polską koleją przez czasy okupacji, a Niemcy wycofując się z terenów wschodnich także nasze tory naprawiali.

Bezsensowne stwierdzenie, nie wiem co tu miało być śmieszne.

Nie napinaj się tak. Co do Rosji masz rację, ale jeśli chodzi o Niemców to może poniższy obrazek (współczesna polska infrastruktura kolejowa) da Ci do myślenia.

Pozostałości po zaborach.
Zgłoś
Krzysztov 2011-01-08, 12:20
w takim razie ok, ale dowcip powinien brzmieć;
"-Kto w końcu zajmie się polską koleją ?
- Niemcy jak kolejny raz przyjdą" (taki z gierką słowną)

Napinka napinką, ale łączenie Rosji z Niemcami w kwestii polskiej kolei kojarzy mi się jednak tylko z rozpieprzaniem wszystkiego.
Zgłoś
Zwieszony 2011-01-08, 15:28 1
Zagadka, w którą strone miesza kawę Galo?

podpis użytkownika

Boom...!
Zgłoś
j................3 2011-01-08, 19:31
No k🤬a ile można mieszać ;/
Zgłoś