Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prosty 2024-10-05, 20:12 2
"Zero fejmu dla frajerow "
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-05, 20:19 24
Ale do cholery, ktoś ją musi karmić, tak?? nawet jak dostaje jakąś rentę, to sama nie pójdzie do Maca po 7 zestawów, nie podejdzie do drzwi żeby odebrać od dostawcy 4 pizze. Ktoś jej w tym pomaga i jest współwinny jej bliskiej śmierci.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
nowynick 2024-10-05, 20:21 3
Moje 600 lb life, dr Now... mam 42 lata nie czuję się staro ale czasem ktoś mi uświadamia, że mainstream to już nie moja bajka. Albo to niszowe c🤬jowe produkcje dla grubyc świń- już widzę te lochy 70-80 kg patrzące w tv z dziką satysfakcją na te 150+...
Zgłoś
Duczki1234 2024-10-05, 20:23 10
Zgłoś
nowynick 2024-10-05, 20:25 2
Geraldinio napisał/a:

Ale do cholery, ktoś ją musi karmić, tak?? nawet jak dostaje jakąś rentę, to sama nie pójdzie do Maca po 7 zestawów, nie podejdzie do drzwi żeby odebrać od dostawcy 4 pizze. Ktoś jej w tym pomaga i jest współwinny jej bliskiej śmierci.

Dopiero co czytałem podobny komentarz na głównej (bodajże Velture. Parafrazujesz dla kilku wirtualnych piw?). Słabo...
Zgłoś
Baronessa 2024-10-05, 20:30 4
Ex loszka przybywa ze wsparciem...

Zgłoś
Latissimus 2024-10-05, 20:53 6
Jedno jest pewne, pożywienia nie marnuje.
Zgłoś
ARock 2024-10-05, 20:56 26
-Ile pani waży obecnie?
-CIĘŻKO powiedzieć...

😜😏😉
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-05, 20:58 2
nowynick napisał/a:

Dopiero co czytałem podobny komentarz na głównej (bodajże Velture. Parafrazujesz dla kilku wirtualnych piw?). Słabo...

Nie czytam wszystkich komentarzy i wali mnie to co kto wcześniej pisał. Kiedyś pisałem podobny komentarz co do amerykańskiego spaślaka, więc może Velture skopiował.
Składam pozew do sądu o łamanie praw autorskich!

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-10-05, 21:00 1
nowynick napisał/a:

Bez kitu. Nie dość że brak własnego zdania to jeszcze cytując klasyka: "kseroboj jest dla nas nikim oficjalnie, on tego nie wie bo ściągać jest banalnie".
Wstyd pedaldinho, wstyd .
Zgłoś
artist123 2024-10-05, 21:24 3
Stoi na stacji lokomotywa,
Ciężka, ogromna i pot z niej spływa:
Tłusta oliwa.
Stoi i sapie, dyszy i dmucha,
Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha:
Buch - jak gorąco!
Uch - jak gorąco!
Puff - jak gorąco!
Uff - jak gorąco!
Już ledwo sapie, już ledwo zipie,
A jeszcze palacz węgiel w nią sypie.
Zgłoś
MansoN 2024-10-05, 21:24 3
nowynick napisał/a:

Kozłastopa napisał/a:

Bez kitu. Nie dość że brak własnego zdania to jeszcze cytując klasyka: "kseroboj jest dla nas nikim oficjalnie, on tego nie wie bo ściągać jest banalnie".
Wstyd pedaldinho, wstyd .

Cymbał myślał, że nikt się nie jorgnie 😂. Trzeba jeszcze wprowadzić duble w komentarzach 🤦🏼
Zgłoś
tolek01 2024-10-05, 21:25 4
wygląda jak sółtan kosmitów
Zgłoś
psyhepl 2024-10-05, 21:27 6
to ona sra pod siebie? o k🤬a
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie