📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

oskiboski napisał/a:
Kim trzeba być, żeby pomimo tylu uwag i fal krytyki nadal kreować ten chory punkt widzenia ?
Ż__em.
Czy tylko ja odnoszę odczucie, że jej wypowiedzi, te niby zaczepne mają poziom wściekłej 13 latki z problemami emocjonalnymi? I to ma być dziennikarka? Dziennikarz powinien być w miarę możliwości rzetelny i bezstronny, jej brak obu tych cech. Szczerze mówiąc jej poziom jest żenujący.

Baba nie ma już o czym gadać. Wymyśla kolejne kłamstwa, żeby się rozsławić. Szkoda, że to nam opinia leci w dół. Niech zatka swoją niewyparzoną gębę jakimś hamerykańskim fast foodem i skończy rozpowszechnianie informacji, których nie jest pewna.
Brutalnymi metodami nic się jednak nie da zrobić..franca wykorzysta to dla siebie...tylko sąd (czytaj: w tradycyjnym amerykańskim stylu) może coś w tej kwestii zrobić...
...ja czekam tylko jak jakiś "hakier" zmieni w końcu to zdjęcie na jej stronach.
...ja czekam tylko jak jakiś "hakier" zmieni w końcu to zdjęcie na jej stronach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie