📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
This wasn’t just the Nazis. It was tens of thousands of eager Poles and more. Obama made no gaffe here. Poland’s willing executioners took their significant place among Hitler’s willing executioners.

Proponuję akcję na wzór kochanego 4chana.
Czyli zrównać jej stronkę z ziemią.
Czyli zrównać jej stronkę z ziemią.
niestety, w kraju w ktorym 21 latek moze zostac nauczycielem nie oczekujmy cudow.... wedlog mnie najbardziej tępy i pusty naród swiata
A może zDDoSujemu ją ?
W mozili jest odpowiednia wtyczka umożliwiająca odświeżanie strony w wybranym odstępie czasowym np co 2 s.
W mozili jest odpowiednia wtyczka umożliwiająca odświeżanie strony w wybranym odstępie czasowym np co 2 s.

Wcześniej o Debbie Schlussel, pochodzącej z rodziny polskich Ż__ów, zrobiło się głośno, gdy publicznie określiła Pakistańczyków obelżywym epitetem "Pakis". Twierdziła też, że porwana w Iraku dziennikarka Jill Carrol nienawidzi Izraela i Ameryki a sympatyzuje z porywaczami. Ofiary masakry na wyspie Utoya nazwała z kolei "zwolennikami Hamasu którzy nienawidzą Ż__ów.
Także normalna to ona nie jest
Także normalna to ona nie jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie