📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
A może zDDoSujemu ją ?
W mozili jest odpowiednia wtyczka umożliwiająca odświeżanie strony w wybranym odstępie czasowym np co 2 s.
Cytat:
Some Polish website is sending 4,000 Jew haters an hour to my site and they took my site down. Lots of traffic for me and a ton of anti-Semitic comments and e-mails (and I was locked out of posting for most of the day), but they told me they are working on getting the site back up. Should be back up soon. Thanks for your patience. Y'all come back now, ya hear?
HA HA HA HA!

Ładnie panowie to zrobiliście

Zajebiste tagi !
Nasi rodacy już się nią zajęli na facebook'u. Mam nadzieję, że ta niesprawiedliwość kiedyś przeminie. To jest nie do pomyślenia żeby taki tępy babsztyl miał prawo się wypowiadać na takie tematy
Nasi rodacy już się nią zajęli na facebook'u. Mam nadzieję, że ta niesprawiedliwość kiedyś przeminie. To jest nie do pomyślenia żeby taki tępy babsztyl miał prawo się wypowiadać na takie tematy
No kobieta ma iście Hamerykańskie nazwisko - Schlussel, a nie - to niemieckie. Czyje były te obozy raz jeszcze ?

Dzięki tam komuś z góry za fejsa, pospamuje się
stronka jest wrzucona na 4chanie jako pierwszy obiekt do ddos-a z tego co widziałem na forum 4chana

modzgi napisał/a:
Proponuję akcję na wzór kochanego 4chana.
Czyli zrównać jej stronkę z ziemią.
...ktoś się piszę na LOIC?

timmy77 napisał/a:
Dzięki tam komuś z góry za fejsa, pospamuje się
stronka jest wrzucona na 4chanie jako pierwszy obiekt do ddos-a z tego co widziałem na forum 4chana
![]()
Daj link bo nie wierze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie