📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To Shlussel. Ona żyje z chrzanienia kontrowersyjnych glupot byle by tylko zwrocic na siebie uwagę. Taki amerykanski Palikot.
Rozreklamowaliście jej bloga, nabiliście licznik odwiedzin, kasę za reklamy-jesteście zajebiści

Jej wyświechtane bla bla bla nie zrobiło na mnie prawie żadnego wrażenia. Jedna rzecz, która podniosła mi ciśnienie to zestawienie Orła Białego ze swastyką plus podpis.
Nie ma sensu podnosić sobie ciśnienia przez jakąś hołotę, już po nazwisku widać co to za jedna...

Będą jeszcze jakieś ataki na tą jej stronkę? Bo za późno się dowiedziałem i zalogowałem się jak już z powrotem była dostępna - a tak bardzo bym chciał zobaczyć error przy wejściu na stronkę tej głupiej szmaty.

Pewnie, ze sami musimy cos zrobic - w koncu TUSK ciota nic nie zrobi bo babcia debbie schlussel pewnie obciagala faje dziadkowi tuska na wiezyczce strazniczej w jakims obozie - polskim obozie.
Chciałem coś napisać "brzydkiego" na jej stronce na fejsie, ale gdy zobaczyłem jak Polacy ją tam zbluzgali to mi jej szkoda
Ona nie dożyje już spokojnej starości, Polska jej tego nie zapomni. Nigdy.

JEWro szkolenie nowoczesnej młodzieży i czego chcecie, wychodzi na to że tą 2-gą wojenkę przegraliśmy i w dalszym ciągu zbieramy tego owoce (baty)

@ Defect
faktycznie masz defekt na mózgu i pewnie jesteś obrzezańcokonfidentem
faktycznie masz defekt na mózgu i pewnie jesteś obrzezańcokonfidentem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie