Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
Polskie obozy zagłady - Debbie Schlussel
konto usunięte • 2012-06-05, 20:05

W blogu który znajduje się pod linkiem BLOG
autorka mówi o polskich obozach zagłady, pokazuje polskiego orła obok swastyki, oraz ogólnie wypisuje samą prawdę historyczną.

jeżeli ktoś nie zna angielskiego polecam włączyć Google Translatora

Myślę że użytkownicy wiedzą co z tym zrobić
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Azzazel 2012-06-06, 22:06
To Shlussel. Ona żyje z chrzanienia kontrowersyjnych glupot byle by tylko zwrocic na siebie uwagę. Taki amerykanski Palikot.
Zgłoś
nanab 2012-06-06, 22:28 1
Rozreklamowaliście jej bloga, nabiliście licznik odwiedzin, kasę za reklamy-jesteście zajebiści
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-06, 22:37
Jej wyświechtane bla bla bla nie zrobiło na mnie prawie żadnego wrażenia. Jedna rzecz, która podniosła mi ciśnienie to zestawienie Orła Białego ze swastyką plus podpis.
Zgłoś
buer2008 2012-06-06, 22:55
Nie ma sensu podnosić sobie ciśnienia przez jakąś hołotę, już po nazwisku widać co to za jedna...
Zgłoś
Koniol 2012-06-06, 23:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-06, 23:18 1
Będą jeszcze jakieś ataki na tą jej stronkę? Bo za późno się dowiedziałem i zalogowałem się jak już z powrotem była dostępna - a tak bardzo bym chciał zobaczyć error przy wejściu na stronkę tej głupiej szmaty.
Zgłoś
kurczak94 2012-06-07, 0:08 307
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 0:27 41
Pewnie, ze sami musimy cos zrobic - w koncu TUSK ciota nic nie zrobi bo babcia debbie schlussel pewnie obciagala faje dziadkowi tuska na wiezyczce strazniczej w jakims obozie - polskim obozie.
Zgłoś
Brutalne_Bydle 2012-06-07, 0:43
Chciałem coś napisać "brzydkiego" na jej stronce na fejsie, ale gdy zobaczyłem jak Polacy ją tam zbluzgali to mi jej szkoda Ona nie dożyje już spokojnej starości, Polska jej tego nie zapomni. Nigdy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 0:45
JEWro szkolenie nowoczesnej młodzieży i czego chcecie, wychodzi na to że tą 2-gą wojenkę przegraliśmy i w dalszym ciągu zbieramy tego owoce (baty)
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 0:48 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 0:53 146
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 1:00 4
@ Defect

faktycznie masz defekt na mózgu i pewnie jesteś obrzezańcokonfidentem
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 1:01 116
Zgłoś
obrso 2012-06-07, 1:11 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem