👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

david_122 napisał/a:
Jak dla mnie zwykłe bazgroły.. A graffiti może być świetne. Chociażby:
Obrazek
No, albo to:

Men In Black 2 - klasyka, cały film wymiata. Kto był writerem w latach 90-tych wie o co wtedy chodziło.

Takie bazgroły to się im powinno na czole tatuować.
Widocznie w zerówce mieli inną podstawę programową.
Widocznie w zerówce mieli inną podstawę programową.
Wandal graffiti zawsze propsy ! Widze na forumie w chooj speców sie porobiło od graffiti i każdy sie zna jak świnia na perłach. Pozdrawiam tych co pamietaja czasy trylogii Men in black.
Ps. Ma ktos ten filmik jak bodajżę w Koninie obsmarowli kabaryne podczas gdy psy siedziały w środku ??
Ps. Ma ktos ten filmik jak bodajżę w Koninie obsmarowli kabaryne podczas gdy psy siedziały w środku ??

Na filmie smigaja jedni z najelpszych writerów w POLSCE , a gamonie pisza ze bazgroly ze bezmózgi matoły i inne bzdury, nic nie wiecie o temacie o historii i o tej claej kulturze wiec po co sie udzielacie, jreszcze propsy leca dla wielich znawcow tematu smiech na sali, na filmiku jest BOMBING element graffiti od zawsze w sumie od tego sie zaczelo wszystko TAKI183 cos wam to mowi watpie :|, BOMB THE WORLD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie