👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

do wszystkich krzykaczy. Tak to jest graffiti i to w najlepszym Polskim wydaniu. Tak oni potrafią robić arcydzieła widać część możliwości ich na tym filmiku. Cześć z was nie wie co to graffiti ale się mimo to wypowiada, taka Polska natura. To że wam się to nie podoba nie oznacza że to jest brzydkie, ba cenione są ich prace na całym świecie.

@up
oooo
chyba cały dzien siedziales nad tymi wypocinami, brawo
Nastepny 30latek któremu został tylko internet.
oooo

ksio napisał/a:
@up
oooochyba cały dzien siedziales nad tymi wypocinami, brawo
Właściwie

@up
Poziom intelektualny twojej wypowiedzi świadczy iż to Ty najprawdopodobniej borykasz się nadal z liceum wieczorowym, a w twoim wieku no wiesz... troche wstyd
A bajeczki w stylu "jak ty na chleb mówiłeś beb to ja robilem to i tamto" zachowaj dla siebie bo oprócz komputera to widziales tylko i wylącznie własne gówno w kiblu. I musisz sie pogodzic z tym że jesteś facetem w srednim wieku który poza waleniem konia przed kompem i dowartościowywaniem się na różnego rodzaju forach i portalach potrafi ztorbić tylko jajecznicę. (bo chyba potrafisz nie?
)
Poziom intelektualny twojej wypowiedzi świadczy iż to Ty najprawdopodobniej borykasz się nadal z liceum wieczorowym, a w twoim wieku no wiesz... troche wstyd

A bajeczki w stylu "jak ty na chleb mówiłeś beb to ja robilem to i tamto" zachowaj dla siebie bo oprócz komputera to widziales tylko i wylącznie własne gówno w kiblu. I musisz sie pogodzic z tym że jesteś facetem w srednim wieku który poza waleniem konia przed kompem i dowartościowywaniem się na różnego rodzaju forach i portalach potrafi ztorbić tylko jajecznicę. (bo chyba potrafisz nie?

Elooza napisał/a:
Wie ktos co to za nuta ?
Only Child- Breakneck na youtube.
@ksio może w końcu odpowiesz na klika twierdzeń zawartych w komentarzach? ciągle kogoś komentujesz jak czytam twoje bezsensowne posty to srać mi się chce

your daddy napisał/a:
srać mi się chce
![]()
Jak już mówiłem w dupie byłeś i gówno widziałeś, a nie moim zadaniem jest uświadamianie systemowcom ocb.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie