👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pierwszy raz słyszę, aby sąd wydał tak racjonalny wytok w Polsce
Ale niezłe zaskoczenie mieli policjanci, co więcej chyba nie sprawdzają uprawnień ( + 18 ) gdy zatrzymują rowerzystów, tylko dowód wystarczy, więc tak jakby tego wyroku nie miał.

Ale niezłe zaskoczenie mieli policjanci, co więcej chyba nie sprawdzają uprawnień ( + 18 ) gdy zatrzymują rowerzystów, tylko dowód wystarczy, więc tak jakby tego wyroku nie miał.
Nie wiem czy dzisiejszy kurczak był bardziej soczysty od facepalma zrobionego przed momentem ;x
"zmienisz nagle pas z powodu przewracającego się rowerzysty i zajebiesz czołowo w np. spokojną czteroosobową rodzinę "
A co jeśli to przewróci się pijany pieszy?
A co jeśli to przewróci się pijany pieszy?

Samo słuchanie tego faceta przyprawia o mdłości. Jak można być takim troglodytą?
Dla mnie karanie zabieraniem uprawnień za jazde rowerem po pijanemu to śmiech na sali. Wysoki mandat z punktami karnymi jak najbardziej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie