Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kickyourheadoff 2013-12-20, 15:37
Twoja stara chyba
Zgłoś
BongMan 2013-12-20, 16:51 186
Taka rada - jak poznajesz kobietę i coś ci opowiada o kolegach, albo powie coś w stylu "mam dużo kolegów" lub "zawsze lepiej dogadywałam się z kolegami niż koleżankami" i tym podobne, to możesz już ją olać, bo na 90% jest zdzirą i większość jej kolegów ją miało. No chyba, że chcesz dołączyć do ich grona, ale materiałem na stały związek takie szmacisko na pewno nie będzie.

Aa, no i nie muszę chyba wspominać, że jeśli masz kobietę i puszczasz ją na "imprezę z koleżanką do kumpla" czy "na kawę z kolegą" to... Schowaj się k🤬a, jeleniu, bo cię myśliwi odstrzelą za takie poroże!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-12-20, 17:53 50
BongMan to i kawał zapoda i prawdę życiową powie.
100% prawda.
Zgłoś
l................e 2013-12-20, 18:27 42
BongMan napisał/a:

Aa, no i nie muszę chyba wspominać, że jeśli masz kobietę i puszczasz ją na "imprezę z koleżanką do kumpla" czy "na kawę z kolegą" to... Schowaj się k🤬a, jeleniu, bo cię myśliwi odstrzelą za takie poroże!

Trochę dziwnie czytać takie rzeczy napisane przez gościa którego kobieta rypała się z połową osiedla, a on o tym nie wiedział.
Zgłoś
Momochi 2013-12-20, 22:22 2
@up nie tylko osiedle.
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-12-20, 22:25 18
A.J.K.S napisał/a:

Trochę dziwnie czytać takie rzeczy napisane przez gościa którego kobieta rypała się z połową osiedla, a on o tym nie wiedział.

ale już wie i przestrzega innych

podpis użytkownika

Nie mam czasu
Zgłoś
g................_ 2013-12-20, 22:39
podaje odpowiedź:

bo nie mam k🤬a dziewczyny?
Zgłoś
BmaC 2013-12-20, 23:16
k🤬a pierwszy raz zgadzam sie w 100% z bongmanem

podpis użytkownika

czy nie możemy żyć w normalnym kraju?
Zgłoś
Sick_Stick 2013-12-20, 23:21 7
BongMan napisał/a:

Taka rada - jak poznajesz kobietę i coś ci opowiada o kolegach, albo powie coś w stylu "mam dużo kolegów" lub "zawsze lepiej dogadywałam się z kolegami niż koleżankami" i tym podobne, to możesz już ją olać, bo na 90% jest zdzirą i większość jej kolegów ją miało.

Autopsja?
Biedny bonguś, jego panna daje wszystkim na boku, bo on jest zajęty wypisywaniem sucharów na sadolu

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
x................z 2013-12-20, 23:30 33
Bongman p🤬lisz. Jak się jest ze swoją kobietą to się jej ufa, pewne rzeczy się czuje. Ja swoją wszedzie puszczam, bo wiem, że mnie nie zdradzi, a też należy do tych co ma więcej kolegów niż koleżanek, co nawet dobrze o niej świadczy. Lepsza fajna i zboczona chłopczyca, niż rozchichotany babiszon i jej poj🤬e koleżaneczki. Jak koleś posunie się za daleko to zawsze można mu naj🤬, a z koleżaneczkami, które mącą Twojej babie w głowie z zazdrości czy to zwykłej głupoty nie jest już tak łatwo, a baby takie są, podłe stworzenia. Btw pozwól, że zapytam, skoro wg Ciebie laski, które się dogadują lepiej z facetami są łatwe, to ile swoich koleżanek będących w związku przeleciałeś, co? Według mnie to o niczym nie świadczy, więc nie generalizuj.
Zgłoś
w................a 2013-12-20, 23:31 4
Zgodzę się, nie wolno puszczać kobiety samej "do kolegi", ale bądźcie Panowie fair i przyznajcie, że to również działa w obie strony... Wniosek? Lepiej chodzić razem - jedna będzie pić, druga prowadzić do domu, a następnym razem zmiana
Zgłoś
P................z 2013-12-20, 23:33 2
bongman wie wszystko o wszystkim i wystarczy mu jedno kaszlnięcie żeby poznał czy dana dziewczyna jest k🤬ą
Zgłoś
Machol 2013-12-20, 23:36 2
@Bongman

Zasady i prawidłowości są dobrym sposobem na racjonalny żywot, ale nie wszędzie je można zastosować. Nie myśl, że znasz sposób na kobietę i jej rozgryzienie, bo myślisz swoim sposobem podczas gdy kobieta ma w głowie czwarty wymiar - nie pojmiesz i nie zobaczysz nigdy.

Przykład? Powiedziałeś że jak lubi gadać z kolegami bardziej jak z koleżankami to źle i tak naprawdę lubi flirtować. A jak lubi gadać z koleżankami to myślisz że lepiej? Obgada Cię taka na milion sposobów i będzie miała codzienną propagandę że faceci to świnie itp. Nic w tej materii nie jest lepsze.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
P................z 2013-12-20, 23:55 1
@ jeszcze jedna sprawa, że obgada, opowiada jaki zjeb się do niej przypałętał a za parę miesięcy widzi się ją strasznie zakochaną w tym właśnie którego nazywała za plecami zjebem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie