Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
I................d 2010-05-06, 18:07
Ciekawe tylko co to za niespodzianka

?
Zgłoś
Avatar
G................l 2010-05-06, 19:20 4
Polecony z Urzędu Skarbowego
Zgłoś
Avatar
t................y 2010-05-06, 20:40 1
k🤬a widzieliście kiedyś gołąbki bez mięsa??
Zgłoś
Avatar
~Faper Noster 2010-05-15, 10:27
Która to knajpka?

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Avatar
Conscribo 2010-05-15, 17:06
pewnie gdzieś w Łodzi

ja obstawiam filet z kurczaka faszerowany jakimś ciekawym świnstewkiem.

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Avatar
balcerro 2010-05-18, 16:38
kanjpka na brzezińskiej, ale nie wiem czy na miejscu też można zjeść, bo kolo przez tel. mówił, że tylko na dowóz O.o

podpis użytkownika

Porucznik Rżewski
Zgłoś
Avatar
Mourning Birth 2010-10-29, 1:07
Ja bym szwajcara spróbował
Zgłoś
Avatar
flaszka 2010-10-29, 8:00 1
totalstupidity napisał/a:

k🤬a widzieliście kiedyś gołąbki bez mięsa??



wegetariańskie gołąbki

główka kapusty wloskiej
woreczek ryżu
pieczarki 5 szt
pół cebuli
granulat sojowy lub 3-4 kotlety sojowe
kostka warzywna
sól
pieprz
olej
zioła np rozmaryn
koncentra pomidorowy

PRZYGOTOWANIE:
Kapustę płuczemy i obgotowujemy w gorącej wodzie. Kotlety sojowe (lub granulat) gotujemy w wodzie z dodatkiem kostki warzywnej lub soli. Kotlety kroimy na bardzo drobną kostkę. Można je podsmażyć na oleju. Smażymy na patelni na oleju starte na tarce pieczarki i drobno pokrojona cebule. Ryż gotujemy - na średnio twardy w soli i odcedzamy. Rozdzielamy liscie kapusty - zostawiamy zewnętrzne. Pokrojone kotlety, pieczarki z cebulką i ryż mieszmy.( jesli nie będą chciały sie połączyc mozna dodać surowe jajko) Doprawiamy do smaku solą pieprzem i ziołami. Z każdego liścia wycinamy twarde "żyłki" . Zawijamy farsz w liście - najlepiej w te najbardziej miękkie.. Można powbijac wykałaczki, zeby się nie rozpadły. Zewnętrznymi liśćmi ( 2 wystarcza) wykladamy dno garnka lub brytfanki. Wlewamy na spod wodę ( troszkę) i trochę koncentratu pomidorowego. Układamy zawiniete gołabki i gotujemy do miękkości. Co jakiś czas sprawdzamy czy się nie przypalają. Gotowe możemy podać z sosem pomidorowym zrobinym np z pozostałej części koncentratu pomidorowego. Można tez polać ketchupem.
Zgłoś
Avatar
Kazuan 2010-10-29, 9:09 4
Szwajcar z serem
Zgłoś
Avatar
marna 2010-10-29, 10:15
ale tak mi się wydaje, że albo porcje są takie małe albo tam na prawdę jest tanio

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Avatar
Krysteeek 2010-10-29, 13:18
normalne ceny, potem dolicz jeszcze ziemniaki, surówkę...
Zgłoś
Avatar
Szczypa 2010-10-30, 21:55
Pewnie przysmak lekarzy.
Zgłoś