👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hetman_Wielki napisał/a:
gdzie to miało miejsce ?
We Władysławowie
google.de/maps/@54.7950522,18.4011263,3a,75y,56.96h,82.48t/data=!3m9!1...
A jak dla mnie to powinni to puszczać gówniarzom w szkołach średnich, oraz wszystkim ubiegającym się o jakieś uprawnienia do obsługi pojazdów, maszyn itd...
Jak robiłem prawko to gościu na wykłady przyniósł na dyskietce foty z wypadków. Dzieci zabite na przejściu, mielonka z kobity pod pociągiem, konserwa z rodziny w jakimś cinquecento, chłopak wbity na motorze w autobus i tym podobne. Generalnie ostry hard i to wszystko z krajowego podwórka
Jak robiłem prawko to gościu na wykłady przyniósł na dyskietce foty z wypadków. Dzieci zabite na przejściu, mielonka z kobity pod pociągiem, konserwa z rodziny w jakimś cinquecento, chłopak wbity na motorze w autobus i tym podobne. Generalnie ostry hard i to wszystko z krajowego podwórka

Kaszakisza napisał/a:
A za chwilę udostępniający film będzie mieć na karku prokuratora pomimo, że nawet twarzy nie widać.
Tak jak już szukają osoby, która udostępniła film jak auto wjechało w babę na chodniku, której pękła czaszka jak spadła...
Taki chory kraj. Ustawodawca nie chce, żebyśmy widzieli skutki wypadków...
A jak dla mnie to powinni to puszczać gówniarzom w szkołach średnich, oraz wszystkim ubiegającym się o jakieś uprawnienia do obsługi pojazdów, maszyn itd...
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Spojrzenie na świat i sytuacje potencjalnie niebezpieczne jest zupełnie inne jeśli regularnie ogląda się sadistica.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie