Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Najbardziej hardcorowe sceny z Finałów Polskiej Ligi Walk Rycerskich (edit: Warszawa, Marzec 2014)

(2 słowa dla nieoświeconych - wygrywa drużyna w która ustoi na nogach - stąd dla niektórych wygląda to na ustawkę, bo wszelkiego rodzaju chwyty są bardziej efektywne od trzaskania kogoś bronią jednoręczną. Potem wybiera się ludzi którzy będą nasz naród reprezentować na mistrzostwach - w tym roku w Hiszpanii.)

I bez tekstów, że wy byście lepiej walczyli bo graliście w Mount & Blade
Zgłoś
zefel 2014-03-21, 11:58 1
Niepisana zasada sadistica nigdy w temacie nie pisz czego nie wolno pisać.
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2014-03-21, 12:02
Wiesz co? Już nawet Mount and Blade ma więcej wspólnego z szermierką i odtwarzaniem historii niż to gówno.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-03-21, 12:17 4
To jest zdecydowanie lepsze niż walki wieczoru KSW
Zgłoś
nanab 2014-03-21, 12:18 2
Wow ale kozaki, to jest prawdziwe męstwo wbijać się z buta w plecy albo nawalać młotkami we trzech jednego.
Zgłoś
piołun 2014-03-21, 12:24 14
Ja się w to bawię, nap🤬lam, bo lubię i jeśli komuś się to podoba, to fajnie. A jeśli nie, to naprawdę mnie to nie obchodzi. Rozumiem konstruktywną krytykę w stylu "trochę za dużo zapasów" itd. Ale c🤬j w dupę wszystkim, którzy sami nei robią nic, a na wszystkim się znają i p🤬lą głupty. Pozdrawiam
Zgłoś
geralt666 2014-03-21, 12:25 2
pl.wikipedia.org/wiki/Buhurt macie i nie p🤬lcie o tym że mają się rycersko nap🤬lać to ma być rozp🤬ol a nie kulturalne nap🤬lanie się jak to najman z Maćkiem z klanu
Zgłoś
orzechuuuu 2014-03-21, 12:28 6
Ja p🤬le, gdzie można się tak bawić i ile trzeba pieniędzy wydać na gadżety? To k🤬a powinno lecieć w polsacie, a nie te k🤬y tańczące przebrane za cz🤬chów.
Zgłoś
Karczycho 2014-03-21, 12:31
To jest piękne, ale jak kibice leją się dobrowolnie po ryjach gdzies w lesie, to są źli straszni bandyci ;D Logika?
Zgłoś
Proximate 2014-03-21, 12:35
Ale gówno, leją się jak dresy na ulicy, czy tak k🤬a "walczyła" prawdziwa szlachta polska? No ja p🤬le, więcej kopów niż machania mieczem, a idź pan w c🤬j. I ten lud polski krzyczący "zabij go", o k🤬a idę stąd, bo c🤬jem zawiało
Zgłoś
Nero93 2014-03-21, 12:45 2
widać że się nie p🤬lą
Zgłoś
t................r 2014-03-21, 13:20
ale p🤬licie, zajebista sprawa. w końcu jakiś sport dla mnie. szkoda że sprzęt grube tysiące kosztuje w większości przypadków
Zgłoś
Modrzew88 2014-03-21, 13:34
Niewiele to ma wspólnego z odtwarzaniem historii, ale chyba nie takie są założenia tej imprezy.
Zgłoś
Dalione 2014-03-21, 13:50
Mniej więcej tak widzę osiedla po derbach w Krakowie
Zgłoś
Varyz 2014-03-21, 13:55 5
Zawsze mamy ubaw z takich ludzi, którzy nie wiedzą, że to nie jest jedyna konkurencja Tutaj walczy drużyna, a jak chcecie szermierki to patrzcie na turniej miecza długiego lub miecza i tarczy. Lepiej, żeby zamulali przed kompem?
Zgłoś
Hrodgar 2014-03-21, 14:25
Ostatnia linia obrony Polski przed rosyjskimi wojskami...

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie