Do starć protestujących rolników z policją doszło gdy Ci pierwsi wdarli się na teren sejmu. W stronę policji poleciały jajka, kamienie i kostka brukowa, policjanci odpowiedzieli gazem łzawiącym i granatami hukowymi. Kilkanaście osób zostało zatrzymanych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:34
Policja Donalda, jeżeli ktoś myślał że będzie inaczej po wygranych wyborach to się mylił. Gratulacje dla tych co na bandę głosowała
Jak PIS był u władzy, to rolnikom nic nie przeszkadzało, PIS przegrał, to pisowcy działacze zaczęli organizować strajki
więc szczerze mam w dupie rolników, sami kupowali ukraińskie zboże bo tańszą paszę mieli, swoją pszenicę trzymali, bo myśleli że produkcja padnie i zarobią nie wiadomo ile i się przeliczyli...
więc szczerze mam w dupie rolników, sami kupowali ukraińskie zboże bo tańszą paszę mieli, swoją pszenicę trzymali, bo myśleli że produkcja padnie i zarobią nie wiadomo ile i się przeliczyli...
Rolnicy to niech zaczną płacić ZUS! Dlaczego wszyscy musimy wciąż dokładać się do ich emerytur?! Prawda jest taka że nikt ich już nie potrzebuje tak jak górników. To są pasożyty naszego społeczeństwa.
Evil21 napisał/a:
Prawda jest taka że nikt ich już nie potrzebuje tak jak górników. To są pasożyty naszego społeczeństwa.
Chciałem ci coś powiedzieć amebo ale szkoda strzępić ryja na takich jak ty
Jacy to rolnicy? To bojówki pisowskie z pod znaku solidarnosci, uaktywnili się po 8 latach, to dopiero poczatek, zaraz bedą bronić górnictwa, hutnictwo, poczte i inne branźe państwowe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie