Do starć protestujących rolników z policją doszło gdy Ci pierwsi wdarli się na teren sejmu. W stronę policji poleciały jajka, kamienie i kostka brukowa, policjanci odpowiedzieli gazem łzawiącym i granatami hukowymi. Kilkanaście osób zostało zatrzymanych.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pisiorki już zapomniały co się działo na miesięcznicach gdzie zabójca brata jarek r🤬acz kota kazał robić to samo policji
Policja Donalda, jeżeli ktoś myślał że będzie inaczej po wygranych wyborach to się mylił. Gratulacje dla tych co na bandę głosowała
Widzę w komentarzach wysrywy Maciaka i innych bezmózgów. Żywność z Ukrainy do Polski wjeżdża na całego już od ponad 10 lat, to co teraz się dzieje to podburzanie przez Solidarność i PiS głupich chłopków, którzy nie mają żadnego pojęcia o tym co się dzieje. Zielony ład to dobra rzecz, zważywszy jakie gówno produkuje obecnie polski rolnik. Wszystko leci na glifosacie, pestycydach, a bardziej zaradni kupują chińskie środki ochrony roślin. Smacznego, pisowskie c🤬le
Głód potrafi czynić cuda, niedługo się przekonacie...
Nome
2024-03-06, 18:59
Jak PIS był u władzy, to rolnikom nic nie przeszkadzało, PIS przegrał, to pisowcy działacze zaczęli organizować strajki
więc szczerze mam w dupie rolników, sami kupowali ukraińskie zboże bo tańszą paszę mieli, swoją pszenicę trzymali, bo myśleli że produkcja padnie i zarobią nie wiadomo ile i się przeliczyli...
Aż się łezka w oku kręci

klasyczny Donald

czekamy na 11 listopada
Rolnicy to niech zaczną płacić ZUS! Dlaczego wszyscy musimy wciąż dokładać się do ich emerytur?! Prawda jest taka że nikt ich już nie potrzebuje tak jak górników. To są pasożyty naszego społeczeństwa.
Evil21 napisał/a:
Prawda jest taka że nikt ich już nie potrzebuje tak jak górników. To są pasożyty naszego społeczeństwa.
Chciałem ci coś powiedzieć amebo ale szkoda strzępić ryja na takich jak ty
Jacy to rolnicy? To bojówki pisowskie z pod znaku solidarnosci, uaktywnili się po 8 latach, to dopiero poczatek, zaraz bedą bronić górnictwa, hutnictwo, poczte i inne branźe państwowe.