Pamięć złota rybka aktywowana , za 5min reset

zesranie się w komentarzach za 3.. 2... 1...
Oj tam zaraz zesranie. Za chwile rozpoczniemy mila i kulturalna dyskusje na sadolu, jak to narazie nic sie nie dzieje pod sejmem;) licze ze ruscy zadymiarze w szeregach wsiokow rozkreca nieco imprezę

Polskie wsioki vs rolnicy
Miałeś błąd w tytule.
Poprawiłem.
Nie ma za co.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Dobre podsumowanie:
Rolnicy zakochali sie w pisie, ten zrobił im dziecko a teraz od tuska chcą alimentów

Ci przy władzy realizują interes obcych państw
a ci w opozycji kłamią, że zrobiliby inaczej.
A później się zamieniają miejscami. I tak w kółko.
To nawet nie jest już hipoteza tylko udokumentowany schemat działania.
k🤬a, j🤬e pelikany i tak będą głosować na PO=PIS. Ja jebie. niech ta kometa już nap🤬la.
Ale to tylko moje zdanie.
Jakby coś, to niestety jestem warszawiakiem, rodowitym.
ale k🤬a p🤬lisz pelowy pustaku. Jakos tak juz wczesniej strajkowali, ale dopiero teraz sie to rozpedzaja.. co jest w sumie dosc logiczne, ze bezwladnosc masy ludzkiej istnieje. W sumie dibrze ze chociaz oni zaczeli strajkowac, bo tacy c🤬le jak Ty beda siedziec cicho do samego konca.Pis ich dymał 8 lat, od 2 lat pis pozwalał na wjazd zywnosci z ukrainy i gdzie wtedy te tępe k🤬y były ?? Pojawił sie nowy rzad a Ci z pretensjami ? to co k🤬a dopiero miesiac temu sie zorientowali że im sie kiepsko powodzi ?
Dobre podsumowanie:
Rolnicy zakochali sie w pisie, ten zrobił im dziecko a teraz od tuska chcą alimentów
-ma promować szkalowanie kościoła katolickiego, wyzywać od pedałów w sutannach, aby odwrócić uwagę od środowisk w których naprawdę jest najwięcej pedałów i pedofilów.
-ma dyskredytować wszelkie przejawy idei narodowej
-ma brać udział w "bieżących sprawach" czyli banować użytkowników piszących o ukraińskiej propagandzie itp. w zależności od kogo służby aktualnie biorą zlecenia.
jeżeli warunki nie zostaną spełnione, to zaraz się okaże, że jakaś instytucja zacznie zgłaszać że portal szerzy nienawiść, krzywdzenie zwierzątek itp. - albo grasz w drużynie albo znikasz, taka jest zasada w relacjach z k🤬ami z ABW, starymi ubekami, stalinowcami pokroju michnika i jego zdegenerowanych uczniów.
Otwartym tekstem wyjaśnił to w swoim czasie pan red. Stefan Bratkowski, odpowiadając na list otwarty byłych AK-owców ze Stanisławem Jankowskim „Agatonem” na czele. Napisał wówczas, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, bo w Magdalence generał Kiszczak powiedział zaufanemu gronu, jak ma być. A ma być tak, że w Polsce, pod żadnym pozorem nie może dojść do władzy prawica, zwłaszcza ta narodowa.

ale k🤬a p🤬lisz pelowy pustaku. Jakos tak juz wczesniej strajkowali, ale dopiero teraz sie to rozpedzaja.. co jest w sumie dosc logiczne, ze bezwladnosc masy ludzkiej istnieje. W sumie dibrze ze chociaz oni zaczeli strajkowac, bo tacy c🤬le jak Ty beda siedziec cicho do samego konca.
on nie będzie siedzieć cicho, konto pazuzu odzywa się zawsze kiedy komuna realizuje zadania. to pachołek z wyborczej 100% tak samo jak darek123 - zawsze razem, pewnie multikonta