Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sramnawas 2025-03-09, 10:23
Marp90 napisał/a:

Czu ten drący morde z okna ukr nie powinien siedzieć w okopie w Donbasie czy gdzie to tam się nap🤬lają?

Nie bo jak już jest w Polsce to za h🤬ja go nie cofną na front , polska nie wydaje dezerterów Ukrainie bo zwyczajnie nie ma danych gościa , większość jest u nas nigdzie nie , odnotowana znaczy nielegalnie przekroczyli granicę opłacając pograniczników,
Zgłoś
gf21 2025-03-09, 14:45
nikt1982 napisał/a:

Ujmę to tak: nawet ten p🤬lony patus i degenerat jest mi milszy, niż te ukraki, co drą ryja z okna i filmują. Nie znam sytuacji, ale do takich scen bez powodu nie dochodzi, więc zapewne coś mają za uszami: jak nie okazywanie wyimaginowanej wyższości, co u tej swołoczy jest nagminne, to darcie mordy przez cały dzień i wieczorami, tudzież zwykłe panoszenie się. Poza nielicznymi wyjątkami (chodzi o tych normalnych i skromnych, to niestety promil): ukraki do domu !!!

C🤬j w dupę ukraińcom, ale co ty gościu p🤬lisz??? Przecież to zwykłe ludzkie gówno, jakiś niedojeb wyj🤬y z podstwówki stanowiący zagrożenie dla zwykłych ludzi. Do wora k🤬ę
Zgłoś
smc 2025-03-09, 20:42
Wisełka Kraków to hańba wszystkich Polaków!!!
Zgłoś
Smokw 2025-03-09, 21:53
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

90% polskiego społeczeństwa po tych kilku latach ma ich po prostu już serdecznie dość. Sami na to sobie zapracowali swoim zachowaniem i roszczeniową postawą i brakiem jakiejkolwiek wdzięczności.
Nie ogarniasz tego ? Nie widzisz, nie czujesz? Czy udajesz idiotę ?
Możliwe że jesteś jakimś aktywiszczem prowojennym albo ukraińcem. Bo tylko wtedy to co napisałeś ma sens...
Mamy w Polsce jeszcze z 10% takich indywiduów jak ty. Ale na szczęście z każdym dniem was ubywa.
Ale pamiętaj, zamiast płakać za nimi w komentarzach, zawsze możesz oddać im cały swój majątek a potem zapisać się do Międzynarodowego Legionu na ukrainie. Tam będziesz mógł się wreszcie wykazać i walczyć do własnej śmierci za swoich braci ukraińców.

Tak czytam te komentarze i zastanawiam się, dlaczego osoba umiejąca złożyć dłuższą wypowiedz, bez wtrącania co chwilę przekleństwa utożsamia się z patusem z nagrania? Czy mógłbyś mi to lepiej wytłumaczyć, czemu tego śmiecia obnażającego się publicznie, niszczącego czyjeś mienie i machającego nożem tak wielu tutaj broni? Głosowaliście na POPiS i inne socjalistyczne partie i teraz na powstałe z Waszej winy problemy będziecie latać z nożem i fiutem na wierzchu?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-10, 14:53
Smokw napisał/a:

Tak czytam te komentarze i zastanawiam się, dlaczego osoba umiejąca złożyć dłuższą wypowiedz, bez wtrącania co chwilę przekleństwa utożsamia się z patusem z nagrania? Czy mógłbyś mi to lepiej wytłumaczyć, czemu tego śmiecia obnażającego się publicznie, niszczącego czyjeś mienie i machającego nożem tak wielu tutaj broni? Głosowaliście na POPiS i inne socjalistyczne partie i teraz na powstałe z Waszej winy problemy będziecie latać z nożem i fiutem na wierzchu?

Tylko Konfederacja/Braun
Zgłoś
StaryElmo 2025-03-10, 16:47 1
nikt1982 napisał/a:

Ujmę to tak: nawet ten p🤬lony patus i degenerat jest mi milszy, niż te ukraki, co drą ryja z okna i filmują. Nie znam sytuacji, ale do takich scen bez powodu nie dochodzi, więc zapewne coś mają za uszami: jak nie okazywanie wyimaginowanej wyższości, co u tej swołoczy jest nagminne, to darcie mordy przez cały dzień i wieczorami, tudzież zwykłe panoszenie się. Poza nielicznymi wyjątkami (chodzi o tych normalnych i skromnych, to niestety promil): ukraki do domu !!!

Niczego głupszego dzisiaj nie przeczytam.

Ci ludzie działają wedle dobra społecznego, zwracając uwagę wandalowi, a ty twierdzisz, że to oni są patologią? XD

Albo masz coś z głową, albo jesteś patusem i przyzwalasz na wandalizm, geniuszu.
Zgłoś
docent69 2025-03-10, 18:13 1
nikt1982 napisał/a:

czy ty masz coś z głową samogw🤬cicielu sadolkowy? Zamieniłęś sie chyba z orkiem na głowę...
Zgłoś
Smokw 2025-03-10, 21:37

Tylko Konfederacja/Braun

Braun już nie jest w Konfederacji.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-10, 22:14
Smokw napisał/a:

Braun już nie jest w Konfederacji.

Dla tego geniuszu użyłem /
Zgłoś
misiek_08 2025-03-10, 23:04
Jak chcą komentować niech sie najpierw poprawnie po po polsku naucza mówić a nie swoje kacapskie słowa wp🤬lają
Zgłoś
Smokw 2025-03-11, 4:45

Dla tego geniuszu użyłem /

To się zdecyduj kucyku kogo popierasz.
Zgłoś
olo12361 2025-03-11, 13:14
Nawet takiego ułoma z nożem wolę niż tych p🤬lonych Ukrów. Nikt ich nie lubi nikt nie szanuje i nikt tu tego gówna nie chcę. Kiedy oni to zrozumieją....
Zgłoś
mihasz420 2025-03-18, 21:04 1
kaziuzlasu napisał/a:

Klapki zaj🤬e ojcu i skarpetki. To faktycznie musi być kibic Wisły

lepszy taki kibic Wisły niż żyd z crackovi
Zgłoś