Żenada na całej linii, reprezentując Polskę powinna chociaż podstawy znać, a jej poziom j.angielskiego jest niższy aniżeli dzieci w 2 klasie. Pomyślcie sobie, że obcokrajowcy oglądający taki filmik będą sobie myśleć, że wszystkie polki są piękne, a zarazem takie tępe, że dwóch zdań poprawnie nie potrafią powiedzieć w najbardziej uniwersalnym języku. Pomijając problemy językowe, czy ktoś zauważył, że ma problemy z naśladowaniem dźwięków ? Niech wygląda, ale się nie odzywa.
Filmik Mariusza wstawiony w komentarzach - milion razy lepszy poziom niż ta lafirynda. Co prawda był jeden żenujący w sieci, ale się ogarnął chłopak i podszkolił. A jak sobi zakozłował tą sztangą
Filmik Mariusza wstawiony w komentarzach - milion razy lepszy poziom niż ta lafirynda. Co prawda był jeden żenujący w sieci, ale się ogarnął chłopak i podszkolił. A jak sobi zakozłował tą sztangą

Diesel9.1 napisał/a:
odgłos owcy w jej mam jako nowy dzwonek w telefonie;)
bądź człowiekiem, podziel sie:)
albo na maila xzanu@o2.pl albo wrzuć gdzieś na neta do zassania:)
z góry dzięki

Ona jest modelką, a nie uczennicą Demostenesa. Ma wyglądać, a nie praktykować lingwistykę. Wielcy k🤬a językoznawcy, którzy nosa zza internetów nie wychylają, a krytykują tych, którym się udaję.
nasraj se do ryja
nasraj se do ryja

Slynna nasza kandydatka na miss universe w... UWAGA... tradycyjnym narodowym stroju!!! serio!
cos chyba sie im poj🤬o, albo ja w innym kraju zyje
[EDYT: dzieki za przeniesienie]

cos chyba sie im poj🤬o, albo ja w innym kraju zyje
[EDYT: dzieki za przeniesienie]

Profeszynaj fajer wymiata.
Wyobrażam sobie anglików słuchających tego xD
Wyobrażam sobie anglików słuchających tego xD

Niby brunetka a idiotke z siebie gorsza zrobila niz niejedna blondynka... I to unverse-wide.