👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ty p🤬lisz? Typek ze zdjęcia to zdeklarowany sodomita i zbierał kasę na oczernianie Polski. Jakie marzenia sąsiadów?

wertuqq napisał/a:
Typek ze zdjęcia to zdeklarowany sodomita i zbierał kasę na oczernianie Polski. Jakie marzenia sąsiadów?
Nie wiem kim jest typ ze zdjęcia, ale w ostatnim czasie udało się zdefiniować antyPolaka:
- oczernia Polskę (cokolwiek to znaczy)
- nie liże dupy kucom (w przenośni, ale też dosłownie)
- krytykuje narodowy, prawdziwie polski rząd (można mówić tylko to, co w TVP)
- odważył się mieć inne poglądy, nawet jak nienawidzi PO, to nie może krytykować PiS
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nie wiem kim jest typ ze zdjęcia, ale w ostatnim czasie udało się zdefiniować antyPolaka:
- oczernia Polskę (cokolwiek to znaczy)
- nie liże dupy kucom (w przenośni, ale też dosłownie)
- krytykuje narodowy, prawdziwie polski rząd (można mówić tylko to, co w TVP)
- odważył się mieć inne poglądy, nawet jak nienawidzi PO, to nie może krytykować PiS
Coś ci się kuce z PiSem pomieszały. PiS to też antyPolacy.
Mietek7567 napisał/a:
Coś ci się kuce z PiSem pomieszały. PiS to też antyPolacy.
jak śmiesz, zobacz ile dobrego dla kościoła robi pis, pis to kościół, a kościół to polska
tak samo bardzo dobrze że dali ta kasę na TVP chociaż prawdę mówią, dzięki temu jest super jak w Korei
k🤬a dosyć tej kwarantanny bo we łbie się już p🤬li

Ucieszyłem się trochę ale odnalazłem źródło, niestety jest dokładnie odwrotnie :/ To projekt fotograficzny tych całych LGBTQWERTY i na wspieranie tych "społeczności" zostanie przeznaczony hajs, szkoda strzępić ryja
Takie tablice powinny wisieć na wjeździe do każdej większej miejscowości, zaraz pod nazwą miejscowości. Niech wyp🤬alają na wieś i tam pedałują

nieduży napisał/a:
Takie tablice powinny wisieć na wjeździe do każdej większej miejscowości, zaraz pod nazwą miejscowości. Niech wyp🤬alają na wieś i tam pedałują
To właśnie na wsiach jest taki poziom wiedzy, że mylą pedalstwo z pedofilią ich ukochanego kleru. Nawet z rowerów wyj🤬i pedały, bo i tak jeżdżą drogimi furami, kupionymi z dotacji od pedalsko/lewackiej Unii. Oczywiście żaden szanujący się patriota nie kupi niemieckiego samochodu. Najlepiej jest przykleić na VAGu logo Polski Walczącej, żeby podkreślić miłość do polskich tradycji.

powinny być strefy wolne od debili homofobów i ksenofobów czyli najlepiej strefa wolna od polski
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie