👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬le, jak ktoś może oglądać tych wieśniaków, pierwszy odcinek, dwa jeszcze dało się przełknąć, ale teraz to jest takie gówno, że ja p🤬le. Serial dla typowych wsiurów.

Poziom aktorstwa gorszy niż u braci Mroczków i c🤬jowe żarty krążące po necie już od 10 lat. Nie wiem kogo to może śmieszyć...
@SadystycznyRoman
masz racje pierwsze dwa-trzy odcinki dobre a teraz c🤬jnia z grzybnia
na siłe ;/
masz racje pierwsze dwa-trzy odcinki dobre a teraz c🤬jnia z grzybnia
na siłe ;/
ch*ja obchodzi kogo to bawi, dajesz browar albo lecisz dalej, a nie walicie smuty.
jeden odcinek tego gowna widzialem. pierwszy i ostatni. Powinni od razu banować tych, ktorzy te scierwo tu wstawiaja.

Miastowe rurkowce, co roboty na oczy nie widzieli i nigdy kiełbasy z pomidorem na budowie nie wp🤬lali nie zrozumiejo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie